Átlagosan mennyi aktív játékidőt töltötök 1-2 éves gyereketekkel?
Játék... játék az olyan 3 őra..
De ezen felül mindenből játékot csinálunk.
A mosogatógép, mosogéppakolás
Hatjogatás..
Stb
Sokszor magában szeret ügyködni..
De minimum 1 órát szabadlevegőn vagyunk( így télen is) hinta, járkalás..cicázás..kavicsozás..mikor épp mi
Nyáron sokkal többet voltunk kinn..akkor több közös játék is volt..
Medencézés, pléden olvasgatás, babázás, autózás..kavicsozás, labda
Csúszda stb..
Most 1,5 éves
Kb egesz nap, kiveve mikor alszik.. Eneklek, birkozunk fogocskázunk, hozza az epitokockát a formabedobot. Nem, nem en foglalkoztatom direktbe, ő jön oda hozzam. Gondolom azt hiszi, unatkozom 😂
Aztan vannak napok,amikor tojik a fejemre, eljátszogat magának, és csak akkor jön oda, ha éhes... Mikor milyen napra kel... 1 éves.
Én is fel akartam tenni ezt a kérdést.
Nekem 14 hónapos lesz a babám jövő héten. A nap első felében megcsinálom a dolgom. Főzés, mosás, mosogatás, takarítás. Általában aktív résztvevője.
Délután amíg apa haza nem ér akkor szoktunk játszani. Zongora, játszó sátor, babás szerepjáték ilyenek. Haza ér apa akkor ő játszik vele, amit épp kitalál. Addig én befejezem ami kimaradt.
De kb naponta 1.5-2 óra aktív közös játék. Kevés lenne?? 🤷🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!