3 éves gyereketekkel mennyit foglalkozik a férjetek?
Szomorú!
Nálunk talán most többet foglalkozik vele mint mikor kicsi volt. Ahogy nől jobban eltud játszani vele.
A házimunkát gyerek előtt is és most is "közösen" csináljuk. Aki épp ráér,vagy van indíttatása az mosogat stb.
Sajnálom h úgy érzed h megunt titeket.
Köztetek minden rendben van? Romantika? Szex?
Bocccssss h a férjem jó ember!
Tényleg azért vok lepontozva mert a férjem törődik velem, a gyerekkel, és még a cselédje sem vok?!
Nagyon szomorú h valakiknek ennyire fáj h másnak nem sar az élete
6-tól 18-ig dolgozik, érthető. Én belepusztulnék hosszú távon. Nem lehetne ezt csökkenteni?
Ha meg nem, meg kell értened, hogy 12 órázni hihetetlen kemény, utána meg ha minden a pelenkázásról és egyebekről szól, nyilván nem fogja bírni. A hétvégét is megértem, én voltam már olyan fáradt a hétköznapi munka után, hogy megmozdulni se volt kedvem. Érthető a dolog.
De vannak megoldások: rövidebb munkaidőt vállal, ha kevés a pénz, munkát vált, ha nagyon kevés, akkor mindketten dolgozni kezdtek és egyikőtök sem 12 órázik. Ezek a megoldások, különben hamar ki fog égni és nyilván nem lesz kedve semmihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!