Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért gyűlölködtök ennyire,...

Miért gyűlölködtök ennyire, ha egy külhoni magyar édesanya itt kérdezni mer?

Figyelt kérdés
Ha egy nem Magyarországon élő anya feltesz itt egy ártatlan kérdést rögtön megjelennek a gyűlölködők. Talán nincs joga itt kérdezni mert "magyar honlap"? Éljen akár Angliában, Ausztriában, Németországban, Amerikában, bárhol és kérdezni mer rögtön leoltjátok. Hogy lehettek ennyire rosszindulatúak? Rengetegen vannak ide regisztrálva akik nem Magyarországon élnek.
2020. jan. 8. 10:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én vajdasági magyar vagyok de még én sem kaptam semmi leszólást emiatt. Igaz ha kérdést írok ki azért előtte utána nézek ha valamiben nem vagyok biztos. Gondolok itt olyan szavakra mint nálunk van puzzle szőnyeg nálatok habtapi. Tehát azért értsétek is amit írok 🤣

Persze ami alapvető hogy nem itt kérdezem meg az országunk törvényit stb.

2020. jan. 8. 13:13
 12/13 anonim ***** válasza:
60%
Ha ország specifikus kérdést rak fel magyarországi fórumon pl szlovákiai törvényekröl támogatásokról akkor ne csodálkozom ha kap pár beszolást.
2020. jan. 9. 06:09
 13/13 anonim ***** válasza:
37%
Miért ne tehetne fel valaki országspecifikus kérdést? Majd válaszol olyan, aki abban az országban él és tudja rá a választ. Aki pedig nem tudja az ne írjon semmit, maximum 0 válasz érkezik rá és abból tudni fogja a kérdező, hogy máshol kell érdeklődnie, nem itt.
2020. jan. 9. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!