Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért gyűlölködtök ennyire,...

Miért gyűlölködtök ennyire, ha egy külhoni magyar édesanya itt kérdezni mer?

Figyelt kérdés
Ha egy nem Magyarországon élő anya feltesz itt egy ártatlan kérdést rögtön megjelennek a gyűlölködők. Talán nincs joga itt kérdezni mert "magyar honlap"? Éljen akár Angliában, Ausztriában, Németországban, Amerikában, bárhol és kérdezni mer rögtön leoltjátok. Hogy lehettek ennyire rosszindulatúak? Rengetegen vannak ide regisztrálva akik nem Magyarországon élnek.
2020. jan. 8. 10:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Romaniai magyar vagyok, ami tobb kerdesembol/ valaszombol kiderult, de leoltast meg nem kaptam :)
2020. jan. 8. 10:43
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Én nem tapasztaltam itt ilyet. Ha a kérdező sötét mint az éjszaka, akkor oda -oda szúrnak neki a válaszolók, de amit te írsz, az szerintem hülyeség, nincs összefüggésben az, hogy külföldi e vagy se a kérdező, ha úgy látják sötét,- akkor biza kiosztják. Ennyi.
2020. jan. 8. 10:48
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

Mutass egyet!

Egyébként én csak ott látom az "oltást", amikor országspecifikus kérdést tesz fel valaki.

És ez teljesen érthető, mert nem ott teszek fel ilyen kérdést (ha van egy csöpp eszem), ahol kicsi az esély, hogy tudnak válaszolni.

Ha pl: német családtámogatással kapcsolatban akarok valamit, akkor vagy német fórumon kérdezek németül, vagy Németországban élő magyarok fórumán tudakozódok...

2020. jan. 8. 10:50
 4/13 A kérdező kommentje:
Én viszont ezt tapasztaltam. Hogy takarodjon másik fórumra, minek kérdez itt, hogy merészel kérdést feltenni, itt tartja a markát, külföldi segélyért puncsol meg hasonlók.
2020. jan. 8. 10:51
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
A szlovakiai kismama kerdesere utalsz? Most olvastam, tenyleg van egy-ket bunko valasz
2020. jan. 8. 10:51
 6/13 A kérdező kommentje:
A szlovákiai ihlette, de visszaolvasva van osztrák, német, angol és vannak Magyarországról ingázók is.
2020. jan. 8. 10:54
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
Linkeld már ide, mert ilyennel nem találkoztam. Másrészt azért nem árt tudni a magyar még magát is utálja, nemhogy mást:)
2020. jan. 8. 11:00
 8/13 anonim ***** válasza:
86%
Óh, megtaláltam.Most nem azért, de szerinted normális, hogy szlovákiai szabályokról tesz itt fel kérdést?? Saját országunkét nem tudjuk. bocs, de ez üldözési mánia. Ez olyan , direkt elémegyünk az autónak, aztán bosszankodunk, hogy mindenki minket akar elütni.
2020. jan. 8. 11:02
 9/13 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem azért, mert butaság itt kérdezni másik ország munkatörvényeiről.

Van esély, hogy egy szörfös oldalon sakkról is tud valaki nyilatkozni, de butaság ott kérdezni..

Biztos érted te is, hogy miért.

Sima gyereknevelési kérdésekben szerintem országtól függetlenül kap választ mindenki, még ha ki is írja, hogy náluk más a hozzátáplálás mondjuk, mindenki korrekt.

Az ellenszenv nem az idegen ország miatt van, hanem a butaság miatt, az pedig általánosan megosztó dolog.

Esetleg még irigység lehet nagyon kis mértékben, mert ilyen kevés ésszel ilyen életképtelenül is kijutott másik országba valahogyan.. De ez nem a szlovák kérdezőnél van, hanem osztrák, német, angliai vagy másik kontinensen élő kérdezőknél.

2020. jan. 8. 11:03
 10/13 anonim ***** válasza:
92%
Tökéletes választ adott a 9-es. Nincs probléma a határon túli magyarokkal. De ez olyan, mintha én Angliában laknék és amerikai fórumon érdeklődnék az angol munka törvényei, jogszabályai felől. Hiszen úgyis angolul beszélnek ők is. Szóval ne haragudjanak már meg a határon túliak, ha egy magyar oldal tagjainak fogalma sincs a szlovák, román, meg egyéb országok törvényeiről.
2020. jan. 8. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!