Miért gyűlölködtök ennyire, ha egy külhoni magyar édesanya itt kérdezni mer?
Mutass egyet!
Egyébként én csak ott látom az "oltást", amikor országspecifikus kérdést tesz fel valaki.
És ez teljesen érthető, mert nem ott teszek fel ilyen kérdést (ha van egy csöpp eszem), ahol kicsi az esély, hogy tudnak válaszolni.
Ha pl: német családtámogatással kapcsolatban akarok valamit, akkor vagy német fórumon kérdezek németül, vagy Németországban élő magyarok fórumán tudakozódok...
Szerintem azért, mert butaság itt kérdezni másik ország munkatörvényeiről.
Van esély, hogy egy szörfös oldalon sakkról is tud valaki nyilatkozni, de butaság ott kérdezni..
Biztos érted te is, hogy miért.
Sima gyereknevelési kérdésekben szerintem országtól függetlenül kap választ mindenki, még ha ki is írja, hogy náluk más a hozzátáplálás mondjuk, mindenki korrekt.
Az ellenszenv nem az idegen ország miatt van, hanem a butaság miatt, az pedig általánosan megosztó dolog.
Esetleg még irigység lehet nagyon kis mértékben, mert ilyen kevés ésszel ilyen életképtelenül is kijutott másik országba valahogyan.. De ez nem a szlovák kérdezőnél van, hanem osztrák, német, angliai vagy másik kontinensen élő kérdezőknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!