Hogyan találhatjuk meg azt a férfit, akitől terhes lett a barátnőm? NEM magyar állampolgár, a nevét tudjuk, de semmi mást, mert mivel pont nem magyar így minden a barátnőm nevéről ment.
Biztos, hogy osztrák? 😂
Bocs, de sehogy, semmit se tudtok róla, ami alapján meg lehet találni.
Esetleg ha van róla kép, akkor a facen küldjétek körbe, hamarabb megtalálják, mint a rendőrség.
Erre már én is gondoltam. Annyi a baj, hogy az illetőnek nem volt facebook-ja, mivel paranoiás volt egy kicsit és a barátnőmet is rá akarta beszélni, hogy ő is szüntesse be, amit szerencsére nem tett.... viszont készültek képek, talán arc alapján is meglehetne találni? Van ilyesmire szakosodott csoport? Ha igen megmondod melyik? Azt tudom, melyik társkeresőn ismerte meg de onnan már törölték magukat mind a ketten.
Biztos osztrák, ezt látta a barátnőm, mert megnézte a személyiét egyszer, hogy mégis milyen van neki....
"Nem akart gyereket"
Akkor miért nem védekeztek? Miért nem szedett a barátnőd gyógyszert? Miért nem használtak óvszert?
"a 6. hónapban eltűnt,"
A fentiek után ez annyira nem meglepő :S
"Hogyan találhatjuk meg"
Ti sehogy. A rendőrségnek viszont a munkáltatója ki kell, hogy adja az illető személyes adatait. A HR-en meglesz az összes papírjának a másolata. Valódi név, születési idő, és hely. Állandó és ideiglenes lakcím. Aztán jöhet az interpol és a helyileg illetékes rendőrség. Előbb-utóbb meglesz. Csak ugye egy bökkenő van. Ez pedig az, hogy nem követett el bűncselekményt Így a rendőrség max eltűnés miatt kerestetheti. Ami ugye annyit jelent, hogy még ha meg is lesz akkor sem fogják a barátnődet értesíteni ha ő úgy akarja. Azért próbálkozni lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!