Alíz vagy Janka? Melyik név illene jobban szerintetek?
Figyelt kérdés
Még nem végleges, de ez a két név jött szóba eddig. Nekem a Janka nagyon tetszik, de a páromnak inkább csak elmegy, az Alíz pedig neki tetszik jobban. Szerintetek? Molnár vezetéknévhez.2020. jan. 7. 12:21
12/25 anonim válasza:
Stílusra a Janka, hangzásra az Alíz :)
14/25 anonim válasza:
Nekem az Alíz egyáltalán nem tetszik, így Janka.
17/25 anonim válasza:
Alíz. Nekem a "ka"-ra végződő nevek vhogy nem tetszenek.
18/25 anonim válasza:
Janka. Biztos nem lesz belőle kettő az oviban, és nagyon szép név... most, hogy mondod.. ha lesz még egy gyerekem, listás név lesz :) A 3 évesem Hanga :)
19/25 anonim válasza:
Jankának hívnak, tényleg jó ötlet volt, mondjuk az oviban, azóta nem annyira... ne egy pufi kis babának vagy egy copfos-fodros kislánynak keress nevet, hanem a leendő kamasznak, nőnek.
szerintem te se örülnél, ha mondjuk, a szomszédban a vén pistabácsi ilcsikézne, mikor téged ilonának hívnak. meg a főnököd sem macusnak szólít, hanem mondjuk máriának. vagy ilyesmi. a gyerektől mért akarod elvenni annak a döntését, hogy ki szólítja őt becenéven, és ki nem?
20/25 anonim válasza:
A svindler listája c. Filmben van egy kislány akit Jankának hívnak! Nem tudom ez miatt-e de tényleg nagyon kislányos név, én nem adnám ezt a nevet, ráadásul az Alíz sokkal jobban passzol a vezeték névhez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!