Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lányos anyukák füllyukasztás,...

Lányos anyukák füllyukasztás, mikor, hol, hogyan?

Figyelt kérdés
Van már egy kisfiam, viszont hamarosan leányzó érkezik és érdekelnének tapasztalatok ki, mennyi idős korban, hol lyukasztatta ki a kislánya fülét?A családban és a baráti társaságunkban is csak kisfiús szülők vannak, így nem tudok kitől érdeklődni.Milyen fülbevalót érdemes venni?Gondolok itt anyagra, kapocs típusra stb.Köszönöm

#fülbevaló #Füllyulasztás
2020. jan. 3. 15:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
70%

18!

Nem sajnálom rá a pénzt. Ami miatt nem lövettem ki a 2 gyerekem fülét az tök egyszerű dolog. Az ő teste. Minek is lukasztgassam? Csak mert lány?

9 évessn lövették ki s fülem, ekkor kértem. Gyakorlatilag 14 éves korom óta nincs füllbevalóm mert nem tudom elviselni. A nagy logó bisz basz füllbevalókat mindig is utáltam. A kicsik folyton zavartak böktek kupak mellett is.

Nem mellesleg 15-26 éves koromig volt 4 db arc piercingem. Itt vagyok 33 évesen, ha tehetném jó valagba rúgnám a hülye tini énem, hogy eszébe ne jusson piercingelni, se fület lukasztatni. Itt van mindegyik luk mai napig éa csúnya.

Szóval igen. Nem fogom a gyerekem lukasztgatni max ha ő kéri.

2020. jan. 3. 21:05
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ja a sima atlovos nagyon szar engem is zavart mindig.

A lanyaimnak mikor kertek azonnal onmagaba zarodo karikara lett cserelve

Az nem szur nem log jobb

2020. jan. 3. 21:20
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt lányom megszületett megbeszéltük férjemmel hogy csak akkor lyukaszt ki ha ő kéri 9 éves még mindig nem érdeklik fülbevalók eszébe sem jutott .nekem kicsikét volt de egyszer kiesett fülbevaló egyik párja .azóta sem raktak/raktam másikat bele .
2020. jan. 4. 07:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!