Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért mindig az én gyerekem?

Miért mindig az én gyerekem?

Figyelt kérdés

3 éve jár a lányom ebbe az óvodába. Minden évben más volt az egyik óvónő. Amióta idén új óvónőt kaptak, annak fixa ideája, hogy a gyerekem tetves!

Már egyszer kikezeltem, bár érdekes módon, mire valóban rájöttünk, hogy az a baj, és nem ment óvodába, már 3-4 napig járt be bogarasan. Vajon a többi gyerek hogyhogy nem kapta el?

Most megint talált serkéket ugyanaz az óvónő. Lehet, hogy csak szimplán pikkel rá? Hogy lehet, hogy a többi gyerek nem kapja el? Hiszen most is már lassan 1 hete, hogy megint szólt az óvónő, hogy vakarózik. Én átnéztem a fejét, nem találtam semmit, erre ma reggel közölte a banya, hogy van serke a fülénél is és a tarkójánál is... Akkor én miért nem találtam tegnap este? Meg napok óta?

2008. nov. 19. 08:29
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Egyáltalán honnan kaphatta el, ha sehová nem járunk az óvodán kívül????

Boltba, ha megyünk is, sapkában van.

2008. nov. 19. 08:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el a gyermekedet védőnőhöz vagy a gyermekorvoshoz,hogy nézzék át.Ha nem találnak semmit azt írasd le.Ha továbbra is folytatja,akkor irány az Önkormányzat!
2008. nov. 19. 08:46
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csakis az oviból!
2008. nov. 19. 08:47
 4/15 A kérdező kommentje:
Na, de ha az oviból, akkor más gyerek miért nem olyan?
2008. nov. 19. 08:56
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt honnan tudod, hogy más gyereknél találtak-e tetüt? Gondolom, ezt nem verik nagydobra az óvónők, így nem számolnak be más gyerekéről az anyukáknak. Lehet, hogy más gyerekével is ugyanez a helyzet, mint a tiéddel.
2008. nov. 19. 09:00
 6/15 A kérdező kommentje:
Egyébként most átnéztem, tényleg van, de nem értem, honnan? kb. 1 cm-re van a fejbőrtől, akkor mennyi ideje lehet benne?
2008. nov. 19. 09:01
 7/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk ilyen esetben én spec jobban venném, ha valóban van más gyereknél, akkor mondja azt, hogy máson is volt. Nem kell, hogy neveket mondjon, de legalább nem lenne a tudat, hogy a 150 gyerekből csak az enyém tetves, pedig kultúrált tiszta lakásban élünk, minden nap tisztálkodunk, minden nap tiszta ruhát veszünk...
2008. nov. 19. 09:03
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Annak idején, amikor a tesóm (most 22 éves) volt ovis, akkor még szólniuk KELLETT, ha valamelyik gyerek tetves volt, hogy mindenki jobban figyelje a gyereke fejét...

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nem lehet, hogy a sapkától visszakerül?

Üdv.

2008. nov. 19. 10:02
 9/15 A kérdező kommentje:
Forró vízben kimostam, neomagnolosba öblítette, sőt, első alkalommal nem is ezt a sapit hordta. úgy 1 hete szedtem elő a szekrényből ezt a sapkát!
2008. nov. 19. 10:11
 10/15 A kérdező kommentje:
Szerintem most is illene szólni!
2008. nov. 19. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!