Miért mindig az én gyerekem?
3 éve jár a lányom ebbe az óvodába. Minden évben más volt az egyik óvónő. Amióta idén új óvónőt kaptak, annak fixa ideája, hogy a gyerekem tetves!
Már egyszer kikezeltem, bár érdekes módon, mire valóban rájöttünk, hogy az a baj, és nem ment óvodába, már 3-4 napig járt be bogarasan. Vajon a többi gyerek hogyhogy nem kapta el?
Most megint talált serkéket ugyanaz az óvónő. Lehet, hogy csak szimplán pikkel rá? Hogy lehet, hogy a többi gyerek nem kapja el? Hiszen most is már lassan 1 hete, hogy megint szólt az óvónő, hogy vakarózik. Én átnéztem a fejét, nem találtam semmit, erre ma reggel közölte a banya, hogy van serke a fülénél is és a tarkójánál is... Akkor én miért nem találtam tegnap este? Meg napok óta?
Egyáltalán honnan kaphatta el, ha sehová nem járunk az óvodán kívül????
Boltba, ha megyünk is, sapkában van.
Szia! Annak idején, amikor a tesóm (most 22 éves) volt ovis, akkor még szólniuk KELLETT, ha valamelyik gyerek tetves volt, hogy mindenki jobban figyelje a gyereke fejét...
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nem lehet, hogy a sapkától visszakerül?
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!