Anyukák, mennyit adnátok egy ilyen autósülésért? És mit vennétek helyette?
Balesetmentes ülés, minden kiegészítője megvan, hibátlan állapotú.
Hasonló árkategóriában keresek másikat, ADAC teszten részt vett és jól szereplő jöhet csak szóba. Jobban tetszene, aminek saját öve van, nem tudom, hogy eggyel nagyobb kategóriában létezik-e még ilyen. Ilyen "kagylós" ülést szeretnék, ami jól véd minden eshetőségnél.
Felénk 5-8-10 ezerért szoktak eladni, megvenni használt autós ülést, függetlenül az eredeti árától. Én amúgy nem vennék ilyet használtan, Isofix talpat pedig lehet már venni, ezért másmilyenben nem is gondolkoznék.
Szerintem te se várj sokkal többet érte.
hát, 10e-ért egy 70ezres ülést el nem adok, akkor inkább felajánlom olyannak, aki nem tudja megvenni.
(a marketplaces válaszolónak: igen, én is így látom... )
Nekem nincs bajom a használt üléssel, ilyet mégsem vennék
Nem isofixes, ami nekem fontos.
Szerintem max 30-at kérhetsz érte.
Én besafe-et vagy Römert vennék.
Most po t ezt a kategóriát, amit eladni szeretnél veséztem ki.
Römer Dualfix lett / nekem fontos a 360 fokban forgathatóság, mert terhese nehéz betenni a nagyot a kocsiba..
6 hónap múlva kap nagyobb ülést..
Akkor lesz akkora a pici, hogy megy a Römerbe
Maxi Cosit
Römert
Besafet vennék ( ezt teszteltüj, kaptunk egyet, de megsérült a fejtámla ki-be szeeléskot
Nekem nincs bajom a használt üléssel, ilyet mégsem vennék
Nem isofixes, ami nekem fontos.
Szerintem max 30-at kérhetsz érte.
Én besafe-et vagy Römert vennék.
Most po t ezt a kategóriát, amit eladni szeretnél veséztem ki.
Römer Dualfix lett / nekem fontos a 360 fokban forgathatóság, mert terhese nehéz betenni a nagyot a kocsiba..
6 hónap múlva kap nagyobb ülést..
Akkor lesz akkora a pici, hogy megy a Römerbe
Maxi Cosit
Römert
Besafet vennék ( ezt teszteltük, kaptunk egyet, de megsérült a fejtámla ki-be szereléskor..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!