Anyukák, mennyit adnátok egy ilyen autósülésért? És mit vennétek helyette?
Balesetmentes ülés, minden kiegészítője megvan, hibátlan állapotú.
Hasonló árkategóriában keresek másikat, ADAC teszten részt vett és jól szereplő jöhet csak szóba. Jobban tetszene, aminek saját öve van, nem tudom, hogy eggyel nagyobb kategóriában létezik-e még ilyen. Ilyen "kagylós" ülést szeretnék, ami jól véd minden eshetőségnél.
Én is csatlakozom, mi kaptunk barátoktól egyet, azt mondták semmi baja, de teli van repedésekkel az a belső rész, ami az ütést felfogja. Be se tettük az autóba.
Visszaadtuk és minden rokontól a babánk első szülinapjára ajándék helyett új ülésre kértünk hozzájárulást, amennyit az ajándékra szánna.
félreértitek. Ez a mi ülésünk, most akarom nagyobbra cserélni. Át lehet nézni nagyítóval, nincsen semmi baja, hibája, repedése, bármilye. Ezt szeretném eladni. Nem isofixes, mivel nem minden autóban van (ahogy abban a kocsinkban sem volt, amink akkor volt, mikor az ülést vettük).
Most akarok venni egy másikat, nagyobbat
Nem értettem félre, egyértelmű volt, hogy el akarod adni. Hidd el, épeszű ember nem vesz használt autósulest. Egyike azoknak a dolgoknak, amikből újat kell venni, ahogy pl fehérneműt, cipőt, és a többség matracot se vész használtan.
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!