Ádám vagy András? Melyiket adnád ebből a kettőből, és miért? Ha nem ezeket, akkor helyette mit adnál?
Figyelt kérdés
2015. aug. 14. 09:41
1/13 A kérdező kommentje:
A szempontjaink:
- külföldön könnyen ki tudják mondani
- ne legyen túl ritka
A vezetéknévhez mindkettő megy, egyébként is olyan a vezetéknév, hogy sok monden passzol hozzá.
2015. aug. 14. 09:44
2/13 anonim válasza:
Mindketto szep, de az Adamot adnam, mert en Andrea vagyok, es mindig Andi-Bandiztak...
Az Andras tetszik, de a becezese igy borzalmas szerintem. Az Andris viszont jo, a Kokojszi es Bobojszabol jut eszembe a kisfiu. 😃
Most mikozben irtam, atgondoltam ujra, es az Andrast valasztanam.
3/13 anonim válasza:
Az én fiam András. Többen rácsodálkoztak, amikor kiderült, mit választottunk, de az általános reakció azt volt, hogy jéé de jó. Szerintem egy klasszikus, de szép név, nekem jobban tetszik mint a most divatos nevek (Noel, Dominik és társai). Az Ádám is tetszett volna, de akkor 1 héten belül lenne a név és születésnapja, így elvetettük. Szerintem mindkettő jó választás.
4/13 anonim válasza:
Na én pont ebből a két névből nem tudok választani.
Talán inkább az Andris felé húzok.
Nálunk ezeken kívül szóba jöhet még a Krisztián és a Soma
5/13 anonim válasza:
Mindkettő nagyon szép név, bármelyiket is választod :)
6/13 anonim válasza:
A kettő közül az Ádámot választanám.
7/13 anonim válasza:
András. :) Szerintem különlegesebb. :)
8/13 anonim válasza:
Mindkettő jó,nekem Ádámom van,a következő ha fiú lett volna András v mILÁN LETT VOLNA.
9/13 anonim válasza:
Az András sokkal jobban tetszik. Rajta van a mi listánkon is. :)
10/13 anonim válasza:
András :) Így hívják a mi kisfiunkat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!