Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babafészek hasznos vagy sem?

Babafészek hasznos vagy sem?

Figyelt kérdés
Ha igen milyen méretet érdemes venni?Kicsit bizonytalan vagyok, több barátnőmet is kérdeztem, nagyon megoszlottak a vélemények, védőnö szerint hasznos.Mit gondoltok?Nem akarok felesleges dolgokat venni.

2019. dec. 28. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:
31%

Sokan esküsznek rá.

Én a világon semmi értelmét nem látom. Csak arra "jó", hogy ha rosszul fordul a baba, akkor megfulladjon a párnázott szélében, meg a plusz x réteg az alján rontsa légzésfigyelő hatékonyságát.

2019. dec. 28. 13:55
 2/8 anonim ***** válasza:
28%
Nekem hasznos volt. Nappali alváshoz használtuk, a nappaliban ott volt a kanapén, vagy ha nagyszülőkhöz mentünk, vittük magunkkal. Soha nem fúrta bele magát a párnázott részbe, pedig hason alvó a lányom. Kb. 4 hónapos koráig használtuk, miután intentíven forgott, már nem maradt meg benne. Nekünk a legkisebb méret volt.
2019. dec. 28. 14:19
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Nekünk jó volt, de egyáltalán nem létszükséglet, 6 hónapos kor fölött meg nem lehet használni, mi nem altattuk benne, ha a nappaliban a kanapén ültünk, beletettük, így nem tudott leesni, tetszett neki, hogy kuckós helye van, én 5 ezerért vettem, újat, maximum annyit érdemes érte kiadni, már a sokadik baba használja a családban.
2019. dec. 28. 14:30
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Nekünk nagyon hasznos volt. A nappaliban aludt benne és ha olyan volt a helyzet bármikor át tudtam vinni a kiságyába mert semmit nem érzékelt belőle. Mobil lett az alvó gyerek ami sokszor jól jöhet. Emellett ezt megszokta és mindenhol jól aludt benne, a nagyszülőknél a mai napig ebben alszik pedig már másfél éves. Mi nagyot vettünk eleve ezért cserélni sem kellett. Mosni is nagyon egyszerű és a légzésfigyelő is működik alatta de akkor is szuper ha az első időkben veletek alszik mert így tuti nem fekszik rá senki vagy húzza a fejecskéjére a takarót. Én csak ajánlani tudom, mi minden ismerősünknek babafészket vettünk a babaváró bulira mert ez az a dolog amit sokan ítélnek feleslegesnek és nem akarnak kiadni rá pénzt pedig szerintem egy szuper kis babacucc. Én is haszontalannak ítéltem egyébként első ránézésre de a férjem rábeszélt, hogy vegyünk és azóta is áldom ezért.
2019. dec. 28. 14:41
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Mi nem vettünk, feleslegesnek tartottam. Viszont mikor rájöttem, hogy jó lett volna, már kinőtte. Napközben sokszor elaludt a nappaliban a kanapén, s ott nem lett volna rossz. Kiságyban nem használtuk volna. Ha lesz kistesó, neki valószínűleg veszünk.
2019. dec. 28. 15:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó volt,nem bánom hogy vettünk. (Pedig először nem akartam) A légzésfigyelő hatékonyságán egyáltalán nem változtatott semmit. 3 hónapos koráig használtuk, addigra nőtte ki. Nagyobb méretűt már nem akartam venni, mivel már akkor ide-oda forgott, kényelmetlen lett volna neki.
2019. dec. 28. 20:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Kb 5 honapig hasznaltuk, szerette nagyon, de aztan kinotte. Legzesfigyelonk nem volt.
2019. dec. 30. 14:06
 8/8 Trivapetrovicsnora ***** válasza:
Szia először azt gondoltam felesleges. A kislányom köztünk aludt egy ideig, de iszonyat forgolódós meg rugdosódós volt alvás közben. 4hónapos korában mégis vettünk egyet hátha legalább a forgolódásra jó. Azonnal megtetszett neki, aztán nem forgolódott, annyira megszokta. Utána úgy gondoltuk akkor átszoktatjuk vele a kiságyba. És hála istennek sikerült :) most 7hónapos lesz és még mindíg használjuk. Egyébként a legkisebb méretet vettük és mikor hosszra elérte akkor kioldoztuk az alján a masnit így alszik benne azóta is :) imádjuk! :)
2020. febr. 18. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!