Hahyomanyos polya szeptember elejen szuketendo babanak mennyire hasznos?
Van egy nagyteso, aki 3 eves lesz akkor, talan o is jobban meg tudna fogni abban, meg persze a nagypapaknak is hasznos lehet, mamaknak is talan?!
Persze, nem egesz nap polyaban lenne, hanem csak talan, ha jonnek a latogatok?!
Ki mit gondol? Mennyire hasznos? Nem lenne szeptemberi babanak tul meleg?
Felesleges. Mi kaptunk ajándékba kókusz polyát, 1 hónap alatt kinövi. A 4 éves tesót alig érdekelte az Öcsi, leültettük a kanapéra, oda adtuk neki , mi ott ültünk mellette, 2 perc után ő adta vissza a Tesót, neki elég volt annyi. Baba hintája volt, abba sokat volt a pici,a nagy néha oda ment hozzá, megnézte, de nem nagyonon tudott vele mit kezdeni. Én is elképzeltem majd együtt pelenkazzuk meg minden, hát letojta :) Mamik bátran megfogták, ringatták, Papok is,nem kellett nekik polya, a dédinek adtunk párnát az ölébe, arra a Babát, ő úgy kérte, mert már semmit nem bír tartani.
Nem kell parázni, nem fogják össze törni, ha csak simán megfogják :)
Az en fiamat 3 eve kb mindenki parnaval fogta meg, ezert is gondoltam most a hagyomanyos polyara, kokuszpolyank volt, eladtam, mert szerintem az nagyon rossz, semmire nem volt jo...
Lehet meg kene tanulnom rendesen pledbe polyazni, az legalabb nem penzkidobas es ha kell, csak "becsomagolom"...😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!