Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül a bölcsi...

Mennyibe kerül a bölcsi havonta? Nem magánra gondolok.

Figyelt kérdés

Felvetődött a bölcsi téma Apa és köztem... de fogalmam sincs róla, kb mennyibe van egy hónap bölcsi a picinek. Gondolom kell tisztasági csomag, pelus, étkezést kifizetni. Még valami?

Le tudnátok írni a ti példátokat?

Köszönöm!

(most mennem kell, később tudok reagálni a válaszokra)

2010. júl. 20. 16:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Várom. :)
2010. júl. 21. 21:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam szegeden magánbölcsibe jár ami havonta 3000 (jól irom háromezer ft.)Étkezés napi 3-4alkalom 350ft.Tehát összesen 11000körül van.Itt az állami is ennyibe kerül.
2010. júl. 21. 21:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia.Megvolt a szülői!

Amit kifejezetten a bölcsi kér(nem a ruhára ,pelusra)

Tehát:

420Ft/nap a kaja

700Ft/hó a csoportpénz

Ez 20 nappal számolva nincs 10e Ft :-)

+ 100 db zsepi,100db-os szalvéta 1 csomi,1 csomag Wc papír(ha már szobatiszta)

Néha 1-2 kg gyümi/fő

Amit még kérnek:Színes ceruzák,keménylapos mesekönyv,müa.pohár,fogkefe-fogkrém,fésü

2010. júl. 22. 21:01
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Ez így egész barátságosan hangzik - nem úgy, mint a 30 ezer. Körülnézek majd felénk bölcsi ügyben /9. ker/, aztán valami munka is kellene, mert sajnos terhesen rúgtak ki... bízom benne, hogy szerencsével járok mindkét esetben!

Nagyon köszönöm még egyszer mindenkinek!!

2010. júl. 23. 16:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia.Utolsó vagyok.Nehéz ügy a bölcsi,jó előre iratsd be.Én 5 hónaposan tettem,az itteni bölcsibe(Gyál) és nem vették fel,7 hónaposan pedig a XIX.ker-be ahol egyesített bölcsödék vannak,ezekből 4-et választottam ki.1-be felvették,de ezt már tudod.

Terhesség alatt nem rúghattak volna ki,védett vagy!Én mennék a munkaügyi bíróságra.Hogy történt?Hátha tudok segíteni.

Amúgy én nem mentem vissza dolgozni a munkahelyemre(nem rúgtak ki).Nekem fél évembe telt,míg találtam munkát,ill.találni találtam,kb.30 önéletrajzot küldtem be és csak 5 interjún voltam.

Időbe kezdj el keresgélni...:-)

2010. júl. 23. 22:15
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm... sajnos ezen már nincs mit változtatni, azóta már egy éves elmúlt a fiam.

Sajnos megtehette, hogy kirúg... elég hosszú és bonyolult probléma volt... dolgoztam egy Bz-nek majd 1 évet, aztán csináltak egy Kft-t, mindenkit át is vettek, ugyanaz maradt a helyszín, a főnök, a munka... minden, csak Bt helyett Kft volt. Egyszer csak bejelentette, hogy kirúg, mondtam neki terhes vagyok, nem baj próbaidőn vagy.... ???? .... mikor átvettek mindenkit a Kft-be, új szerződés, újabb 3 hónap próbaidő. :( Próbaidő alatt viszont kirúghat terhesen is.

Nem volt kedvem Munkaügyre menni, így is elég ideges voltam, féltettem a babámat. :(

Belinkelem neked az akkori kérdésem, ha esetleg bővebben érdekel a téma.

2010. júl. 24. 07:45
 17/17 A kérdező kommentje:
2010. júl. 24. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!