Mennyibe kerül a bölcsi havonta? Nem magánra gondolok.
Felvetődött a bölcsi téma Apa és köztem... de fogalmam sincs róla, kb mennyibe van egy hónap bölcsi a picinek. Gondolom kell tisztasági csomag, pelus, étkezést kifizetni. Még valami?
Le tudnátok írni a ti példátokat?
Köszönöm!
(most mennem kell, később tudok reagálni a válaszokra)
Felvették a lányomat bölcsibe,csütörtökön megyek életem első szülőiére:-) Annyi biztos,hogy kaja nincs 10e/hó
Csütörtökön irok többet.Nem hinném ,hogy az önkorm.bölcsi 30e lenne,azt sokan ki sem tudnák fizetni...
Köszönöm szépen a válaszokat!
Én is soknak tartom a 20-30 000 egy önkormányzati bölcsiért.
Az még rendben, hogy napi 3-500 ft legyen az étkezés, meg kell tisztasági csomag... na de 30 000. Uhh.
Azért köszi mindenkinek!
20.37-es benézek később is, várom válaszod milyen volt az első szülői. :)
Leírnád majd merrefelé vagytok, megye vagy város. Köszi.
Én is túl vagyok az első szülőin Bp.i bölcsi.
A kaja 490/nap, ez 15000/hó.
De ha beteg vagy nincs bent a gyerek, akkor a következő hónapban jóváirják a befizetett összeget.
Tisztasági csomag kell, de azt amúgy is vennél itthonra is(pelus, szappan,stb..)
Ill. ha karácsony,mikulás,farsang stb.. van akkor + pénzt kell adni.
Ill. lehet kérni kedvezmény ha az egy főre jutó jövedelem nem éri el a 224e ftot.Itt ekkor 20-50% kedvezmény lehet kapni az Önkormányzattól a kajára.
Szóval sztem 1 havi bölcsi összes ktge kb:20e ft.
"ha az egy főre jutó jövedelem nem éri el a 224e ftot"
Ez tuti? Mert kettőnk fizetése nincs ennyi, nem hogy 1 főé!
20:37-es vagyok.A lányom is Bp-i bölcsibe fog járni,a 19.kerületben.
8:48-as.Véletlenül elszámoltad magad,mert kb.10e-re jön ki a kaja,mert kb.20 napot jár/hó a gyerek a bölcsibe,te pedig teljes hónappal számoltál.Gondolom hétvégén nem jár :-)
Holnap írok,hogy nekem mit mondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!