Mozaik családosok! Nálatok hogy telik a karácsonyi családlátogatás?
24: kora délután apámékhoz megyek, mert este nagyszülőknél gyűlik össze a család (anyu felőli rokonság) .
25: általában anyuékhoz megyek.
26: apám testvérét látogatom meg.
27-28: távolabbi rokonság látogatása ide esik.
Nálunk most itt van a párom fia pár napja, ma ünneplünk a párom családjával (apja, testvére családja), holnap a fiát elviszi az anyjához, utána megyünk az èn szüleimhez, 26-án az èn tágabb családomhoz.
De tavaly meg máshogy volt, nálunk párom dolgozni szokott, és a szülésem előtt én is általában dolgoztam vmelyik nap, volt olyan, hogy nem is láttuk egymást a 3 nap alatt.
24-itthon, anyával és bátyámnak
25-anyukám szüleinél az egész család
26-apukáméknál
Karácsony előtti hétvége-apukám szülei szintén elváltak, így szombat:apukám anyukája
Vasárnap:apukám apukája
24. - ebéd anyóssal, délután anya, vele átmegyünk a mamához, ahol találkozunk az egyik unokatestvéremmel és a férjével, meg a keresztszüleimmel is, este anyós és a párom nagymamája jönnek át egy kicsit
25. Apához megyünk
26. Anyánál ebéd, további rokonok
27-től általában jönnek hozzánk is
Elég sűrű. Férjem nem tartja a kapcsolatot az apjával, így az kimarad
24 ferjem csaladja vele az o gyerekeivel.
24 este sajat gyerek es kozos gyerek egyutt
25 en csaladom a sajat gyerekek apjukal, este velunk a teljes rokonsaggal
26 sajat gyerekek ujra apjukk
Szerintem kaotikus. Korabban probaltuk, hogy 25 minden gyerek nalunk 26 minden gyerek menjen a masik szulojehez. De masik szulo reszrol sose tetszett az idopont nekik (pontosabban ok nem jeleztek hogy legyen a karacsony, mi megirtuk hogyan szeretnenk, erre gyors visszajeleztek az biztos nem jo mert keresztbehuzzuk az o terveiket. Azt ne kerdezze senki, ha ok hamarabb tudtak melyik napot szeretek es hogyna, akkor miert nem szoltak (se a nagy gyerekek se a "masik" szulo)? (Feltetelezem szivatasbol😀)
Köszönöm.
Utolsó, ez tényleg kaotikus. De ahogy kivettem a szavaidból, mostanra már rendeződött :)
BÚÉK mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!