Végig hazudtak az apa szemébe, mit tehet egy apa ilyenkor?
Nem az én törtenetem hanem egy gyerekkori barátommal történt meg 1 hónapja, de ezt senkinek nem kívánom....
Adott egy párkapcsokat nő 32 ffi 31.
5 éve vannak együtt
Van egy 18 hónapos kisfiuk
Nagyon szeretik egymást és mint barát nem igazán szoktam hallani hogy kissebb problémákon kívül lenne bármilyen baj közöttük.
Viszont....
Nekem is és pár emberbek szembetünt hogy a kisfiú nagyon nem hasonlít az apára és akár szép akár nem de ezt 1x 1x mondtuk is a barátunknak, lehetne vicc is de sajnos nem ki kellet mondanunk és ezt ő is látta.
30.000ft ért csináltatot egy tesztet és 3 napja kapta meg az eredményt amiben az állt hogy a kisfiúnak nem ő az apja.
Jelenleg nálam van és teljesen ki van borúlva úgy hogy a párja otthon van a gyerekkel és nem tudja hogy holvan épp...
Egy nagyon jó barátomról van szó aki egyben egy nagyon jó ember is így engem is kegyetlenül érint ez a dolog és legszivesebben kegyetlenül elverném a barátnőjét mert ha átérezni nem is tudom de ez az egyik legrosszabb rémálma egy férfinak aki a családjának élt.
Azt nem kérdezem meg hogy mi lenne a helyes mert erre nincs olyan. Inkább azt kérdezem meg hogy jogilag ilyenkor mi van?
Ez az ember nonstop dolgozik hogy a családját eltartsa kemény fizikai munkát csinál hogy otthon nem szenvedjenek semmiben sem hiányt.
Itt jelenleg nem az a kérdés hogy szetfognak e vállni ert 120% hogy igen! ( ki tudna így folytatni logikusan) hanem az érdekel hogy büntetőjogilag mivel ez egy eszméletlen hosszú ideig tartó és minden téren ( lelkileg , anyagilag, mentalisan) mehterhelő idősgakvolt a terhességtől kezdve ilyenkor mi van?
Mit lehet tenni mert ugye büntetlenül egy ilyen aljasságot nem lehet megúszni.
Az apa tulajdona a lakás és minta apaként tartja el a családját.
És ott van a kisfiú akit a gyerekeként szeretett és semmiről nem tehet.... ha valaki akkor ő nem!
11# mivan?????? Te rád már én is aztmondom hogy egy igazi idióta vagy !
Mi az hogy 1000 oka lehetett hogy nem mondta el?
Mi az hogy nincs közöm?
Ez az ember a legjobb barátom aki épp nalam van és ha én nem vagyok itt akkor lehet hogy fel is kötné magát jelképesen.
Mi az hogy lehet hogy oka volt hogy az anya nem mondta el? Mondj már egy okot ami miatt egy ilyen dolgot nem mond el? ??????????
Woooww
És ez most így a semmiből?? Minden szép és jó volt, de felülve a hülye barátoknak csináltatott egy DNS tesztet az apa csak mert nem hasonlót a gyerek rá?? (na te sem jártál be biosz órára, az tuti)
Valaminek kellett még pluszban lennie, mert csak úgy nem csináltatnak felnőtt, harmőnikus kapcsolatban élő emberek DNS tesztet egy"nem nagyon hasonlítra".
Ez eddig nagyon hihetetlen...
Miért van egy olyan érzésem,hogy a kérdező nő, és érez valamit az átvert apuka iránt?Ezért ez a nagy vehemencia, és bunkó stílus...mit gondoltok?
Az egyik előző hozzászólónak igaza van, másnak is kellett itt történnie (mondjuk nem tudom, hogy az milyen barát aki direkt hergeli a másikat, illetve szántszándékkal kételyt támaszt benne) az én kisfiam sem hasolít az apukájára, mert a nagypapára hasonlít...és akkor mi van, soha senki nem mondta a férjemnek,hogy te öreg csináltass már egy tesztet mert ez a gyerek nem hasonlít rád...
Menjenek szét, bár sajnos itt is a gyerek (aki nem tehet semmiről) fog a legjobban sérülni.És valahogy én azt sem tudom elképzelni, hogy valaki aki sajátjaként nevel egy gyereket x ideig, és szerette, csak úgy el tudja hagyni.
Beadja a valasi es gyerekelhelyezesre a papirokat
A birosagon keri a DNS vizsgalatot
(Mert h azt a fecnit nem fogjak elfogadni)
Ha megallapitjak h apa e vagy sem. Ennek fuggvenyeben fizet vagy nem gyerektartast.
A valast kimondjak.
Kb ennyi
Ciki ott van ha a hivatalos vizsgalat azt mutatja ki h o az apa... Volt mar ilyen. Leven egy 30e vizsgalat nem valoszinu h jo. Alapban egy ilyen 2-3szazezer ...
Most beakarja hajtani a nőn a pénzt amit "belefektetett" a terhességbe, és az eddigiekbe?
Vagy mi a kérdés lényege?
Egyébként ilyen nincs. Valószínűleg a nő sem tudta h ki a gyerek apja.
De mi a teljes story?
Mert h egy ember csak úgy nem csináltat a (haverok piszkálódása miatt) 30ezerért Dns tesztet az fix!
Szóval mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!