Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 50-60 év közötti gyakorisok!...

50-60 év közötti gyakorisok! Megbántátok, hogy 25 alatt vállaltatok gyereket?

Figyelt kérdés
A kérdés azokhoz szólna, akik értelemszerűen 25 alatt vállaltak gyereket. Nem akartatok volna diplomát/másodiplomát, fiatal felnőttnek lenni, utazgatni, tanulni, többet spórolni? Vagy örültök, hogy fiatalon lehettek nagyszülők, esetleg most, több pénzzel és élettapasztalattal bulizhattok?
2019. dec. 22. 13:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
49 éves leszek, 21,5 éves voltam mikor az első gyerekem született. Akkor államvizsgáztam, majd utána 3 gyerek mellett lett a 2. diplomám, 4 gyerek mellett a 3. diplomám. Igaz csak Gyest kaptam az első gyereknél, de a férjem dolgozott, jól éltünk, építkeztünk, sose laktam albérletben, mindig volt saját (hitelből, szülői segítség nélkül). Van 2 unokám is. De azt biztos másképp csinálnám hogy a legkisebb még csak 11 éves. Így magamra sose volt igazán időm, mindig volt kicsi a háznál. Anyagilag majdnem nehezebb most, pedig van főállásom+ vállalkozásunk is.
2019. dec. 22. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!