Karácsonyi ajándékozás iskolában. Ilyenkor mit lehet tenni?
Volt egy összeghatár az iskolai ajándékozásnál. Mi ezt a határt betartottuk, csak kicsit lőttünk fölé. Viszont a kislány, akitől a lányom kapta az ajándékát, ennek az összegnek minimum a háromszorosa volt. (egymást húzta a két lány). Így most elég hülyén érzem magam, hogy mi betartottuk, és vettünk x összegért, és kaptuk ennek a háromszorosát. Mi is megtehettük volna, hogy drágábbat veszünk, mert szerencsére nem okoz gondot, de ez így nekem nagyon kellemetlen (gyermekem persze örült az ajándéknak)
A füzetbe nem írták le, hogy milyen összegben vegyünk ajándékot, de többször megkérdeztem a lányomat, ő biztosra állítja, hogy ennyi volt megadva. Nem tudom a másik kislány átadta-e ezt az infót, vagy lehet a szülők nem is tudnak a határról. Vagy egyszerűen csak nem érdekelte őket.
a kérdésem az lenne, hogy én most mit tudnék tenni? Elég nagy a különbség az ajándékok között. Az anyukával nem szoktunk beszélni, nem is találkozunk, csak szülői értekezleteken.
Semmit!
Mindig utáltam az ilyet! Az esetek többslgében a gyerek ilyrnkor elmondja otthon h mit beszéltek meh (ahogy a tiéd is)
Csak egy két szülőnek feltünési viszketegsége van...
Na pont ezért kéne kikötni, hogyha ilyen fæszságokat talál ki a tanító néni, akkor legyen kikötés a saját készítésű dolog....
Ne érezd magad rosszul
Mi ezt a határt betartottuk, csak kicsit lőttünk fölé
Szóval nem tartották be, ami azt jelenti, hogy ti is bárkit kellemetlen helyzetbe hozhattatok volna. Innen nézve nem értem a morgolódást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!