Akik Karácsony előtt szültek, hogyan oldták meg, hogy az újszülötett ne lihegje körbe mindenki?
Figyelt kérdés
Hatalmas családunk van, szeretem őket. De épp ezért van az hogy Karácsonykor millióan vannak a fa körül anyósoméknál. Nyilván nem megyek oda a kisbabával, de elkerülhettetlen hogy akkor ők jöjjenek. Nem szeretném, ha a pici kézről kézre járna.#család #Karácsony kisbaba
2019. dec. 20. 09:55
11/14 anonim válasza:
Minek jönnének? Eszembe nem jutna igy zavarni valakit. Majd ha nagyobb, jobban megszokjatok egymast akkor majd latjak. Addig eleg a szűk család
12/14 anonim válasza:
Akkor ne menjetek, és ők se jöjjenek. Mindenki megfogja érteni, hogy egy ilyen pici babával inkább pihenni szeretnétek. Egy Karácsonyt kibírsz nélkülük, meg ők is nélkületek.
13/14 anonim válasza:
Egy hetes volt karácsonykor tavaly ilyenkor. Mi direkt megmondtuk, pont ezért nem megyünk sehova. Persze ide jöttek, ha már erre jártak. Szerencsére a fiam akkor még egész nap aludt, így azt mondtam ilyenkor ne menjenek be hozzá zavarni.
14/14 anonim válasza:
Ne engedd oda őket!èrtelmes ember megèrti hogy egy ùjszülötett nem làtogatunk!èn mindenkit szülès utàn kèt hèttel engedtem ide pedig nyàron szültem!nem kell körbeköpködni a gyereket!anyós nyugodjon meg, majd làtja kèsöbb nem fut el!nem èrtem hogy sok szülő meg anyós mièrt nem tudja ezt az időszakot tiszteletben tartani??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!