Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon gáz ha azért nem lesz...

Nagyon gáz ha azért nem lesz két gyerekünk mert nincs türelmem még egyhez?

Figyelt kérdés
3 éves a fiam, ősztől ovis. Borzasztó eleven, 2,5 éves koráig kelt minden éjjel, párom reggeltől estig dolgozik, szinte semmi segítségem nem volt. Most, hogy ő ovis én meg dolgozok így annyira jó. Nagyon hiányzott már a felnőtt társaság, ő is szereti az ovit. Egyre gyakrabban kérdezik mikor jön a tesó és ha mondom, hogy nem akarunk többet csak néznek csodàlkozva. Kicsit bánt, hogy nem lesz tesója de ezaz állandó otthonlét nem nekem való, örülök, hogy már itt tartunk.

2019. dec. 19. 14:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
75%

Dehogy gáz 😀

Belém a harmadikat beszélik kb, köszönöm van 2 az első gyerek álom baba volt szó szerint, jött a második 4 évre rá , hát mindent átéltem éjszakázàs hasfájás.Es lett volna harmadik spontán első védekezés hónapban , akkor volt a kisebbik 3 éves és kihagytam ezt a lehetőséget ,vacilàltam sokat ,lepergett előttem az elmúlt időszak , mai napig lelkileg meg visel :( hiszem akkor jó döntést hoztunk . Ez az itthoni lét nem nekem találták ki , kikapcsolódom a munkahelyemen.

2019. dec. 22. 00:42
 22/22 anonim ***** válasza:
mintha én írtam volna... csak az én lányom hálisten 2 hetes korától alszik és nem volt még 2, mikor visszamentem, de addigra is teljesen bekettyóztam... ha a férjem többet tudna segíteni, lehet bevállalnám, de így nem. Pedig jó lenne a tesó. Ha nem nekem kellene itthon maradnom, simán bevállalnék mégegyet, tankönyvterhességem volt, progis császárral, 0 rosszulléttel, 4kg hízással... de az a kicsit több, mint 1,5 év otthon... na az nem nekemvaló..
2019. dec. 22. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!