Nagyon gáz ha azért nem lesz két gyerekünk mert nincs türelmem még egyhez?
Dehogy gáz!
Ez egy komoly döntés és senkinek semmi köze hozzá, hogy miért nem lesz, vagy ha mégis lesz akkor miért.
Mi kettőt akartunk, de már csak a férjem akar kettőt. Imádom a fiam, de érzem, hogy nem lenne türelmem egy második gyerekhez, miközben a nagyobbat is koordinálom.
Nagyon eleven, sokat sírós, még csak 1 éves múlt. De nem szeretném elölről kezdeni, őszintén szólva akkor sem ha garantálni lehetne, hogy egy jól alvó, nyugodt baba lenne.
Még magamnak is fájó volt beismernem, hogy kész, ennyi a limitem. És hogy bizony vagyok annyira önző hogy vágyom vissza a felnőttek világába, valamint azt is nagyon várom, amit többen is említettek hogy végre ne kelljen kitalálni mit is akar. Vele teljes az életünk, de többet nem szeretnék.
Nem
Jó, hogy ezt felismerted.
Jobb lenne ha idegbeteg 2 gyerekes lennél?
Nem gáz.De lehet pár év múlva mimor már nagyobb lesz vágyni fogsz egy másikra,ha nem az se baj.
Velünk így volt. Én is ezt mondtam es azóta 3 lett. Én nagyon szerettem volna kis korkülönbséget,max 2 evet, amikor megszületett a kislányunk,majd utána már 7 hónapja nem aláztunk semmit,nem vágytam még egyre. Aztán oviba ment,nem aludtunk akkor se. 5 éves elmúlt mikor először aludt úgy, hogy egyszer sem kelt fel,semmi miatt. Most ez pehet hülyén hangzik, de mi másnap "meg is ünnepeltük" és elsőre összejött a kistesó. Aztán a kicsi annyira álombaba volt,hogy bár vártunk kicsit de 2,5 éves volt mikor megszületett a legkisebbünk. Most 4 éves és baromira dacol,olyan hisztiket levág, hogy megörűlök néha. A másfél éves meg ezt látja, és ezt kezdi ő is csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!