Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon gáz ha azért nem lesz...

Nagyon gáz ha azért nem lesz két gyerekünk mert nincs türelmem még egyhez?

Figyelt kérdés
3 éves a fiam, ősztől ovis. Borzasztó eleven, 2,5 éves koráig kelt minden éjjel, párom reggeltől estig dolgozik, szinte semmi segítségem nem volt. Most, hogy ő ovis én meg dolgozok így annyira jó. Nagyon hiányzott már a felnőtt társaság, ő is szereti az ovit. Egyre gyakrabban kérdezik mikor jön a tesó és ha mondom, hogy nem akarunk többet csak néznek csodàlkozva. Kicsit bánt, hogy nem lesz tesója de ezaz állandó otthonlét nem nekem való, örülök, hogy már itt tartunk.

2019. dec. 19. 14:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%
Egyáltalán nem gáz. Viszont a sok külsős ember aki azt kérdezi mikor jön a kistesó, na azok az emberek gázok.... Én mindig is több gyereket szerettem volna, de most hogy már van egy fiam, aki még nincs 3 éves, viszont ahogy nő úgy egyre könnyebb vele, már egyre többet beszél, végre nem kell kitalalni egy sírásból hogy vajon mit akarhat, így mi is megbeszéltük férjemmel hogy egy gyerek elég. Nem kezdenénk újra elölről, nehéz volt és most kezd egyre könnyebb lenni és ez így jó. És így egy gyereknek legalább mindent meg tudunk adni biztosan :)
2019. dec. 19. 17:17
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Én is így voltam. Aztán 6 év van a 2 között. Persze több nem lesz...
2019. dec. 19. 19:10
 13/22 anonim ***** válasza:
86%

Dehogy gáz!

Ez egy komoly döntés és senkinek semmi köze hozzá, hogy miért nem lesz, vagy ha mégis lesz akkor miért.

Mi kettőt akartunk, de már csak a férjem akar kettőt. Imádom a fiam, de érzem, hogy nem lenne türelmem egy második gyerekhez, miközben a nagyobbat is koordinálom.

Nagyon eleven, sokat sírós, még csak 1 éves múlt. De nem szeretném elölről kezdeni, őszintén szólva akkor sem ha garantálni lehetne, hogy egy jól alvó, nyugodt baba lenne.

Még magamnak is fájó volt beismernem, hogy kész, ennyi a limitem. És hogy bizony vagyok annyira önző hogy vágyom vissza a felnőttek világába, valamint azt is nagyon várom, amit többen is említettek hogy végre ne kelljen kitalálni mit is akar. Vele teljes az életünk, de többet nem szeretnék.

2019. dec. 19. 20:35
 14/22 anonim ***** válasza:
76%

Nem

Jó, hogy ezt felismerted.

Jobb lenne ha idegbeteg 2 gyerekes lennél?

2019. dec. 19. 21:12
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz.De lehet pár év múlva mimor már nagyobb lesz vágyni fogsz egy másikra,ha nem az se baj.

Velünk így volt. Én is ezt mondtam es azóta 3 lett. Én nagyon szerettem volna kis korkülönbséget,max 2 evet, amikor megszületett a kislányunk,majd utána már 7 hónapja nem aláztunk semmit,nem vágytam még egyre. Aztán oviba ment,nem aludtunk akkor se. 5 éves elmúlt mikor először aludt úgy, hogy egyszer sem kelt fel,semmi miatt. Most ez pehet hülyén hangzik, de mi másnap "meg is ünnepeltük" és elsőre összejött a kistesó. Aztán a kicsi annyira álombaba volt,hogy bár vártunk kicsit de 2,5 éves volt mikor megszületett a legkisebbünk. Most 4 éves és baromira dacol,olyan hisztiket levág, hogy megörűlök néha. A másfél éves meg ezt látja, és ezt kezdi ő is csinálni...

2019. dec. 20. 00:45
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok,bocsi az elírásokért,meg javít ez a remek autokorrekt..
2019. dec. 20. 00:48
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem gáz! Én 2őt szeretnék. 1már megvan, és annyira cuki,és jó baba minden téren(csak annyit hisztizik ami meg normális) h én meg attól félek h második az ellentéte lesz. Meg attól ha visszamegyek dolgozni,nem akarok még 1et. De a férjem akar mindenképp. Nehéz döntés.
2019. dec. 21. 20:28
 18/22 anonim ***** válasza:
Nekem is 3 éves a gyerek és én sem szülök többet, egyszer elég volt végigcsinálni. Én is dolgozok már 2 éves kora óta, de most érzem azt h végre élek. Nemcsak anyaként hanem emberként, nőként is. Így számomra tökéletes. Engem is csak néznek amikor közlöm h nem szerertnék többet, de engem nem érdekel. Én így érzem jól magam.
2019. dec. 21. 20:34
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek annyit kellene vallalni amennyit elbír. Mi a gáz abban ha valaki felméri a helyzetét és lehetőségeit és aszerint dönt? Ez lenne a normális. Sokan beleroppanak ha a nyomásra vallalnak gyereket. Es szerencsetlen gyerekek is megsínylik
2019. dec. 21. 23:04
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs. Mindig is kettőt akartam, de úgy fél éve (2 éves volt akkor) letisztult bennem, hogy engem egy gyerekre kalibráltak. Szülés után pár héttel még szentül hittem, hogy lesz tesója és mindenki csodálkozott is, hogy ezt már így gondolom? De közel 2.5 év kialvatlanság és segítség nélküli anyaság után úgy érzem ennyi ami tőlem telik és sokszor még ez is sok. A férjem még szeretne egyet, de elfogadta, hogy mivel én viszem vásárra a bőröm ezzel az egy kis csodával kell beérnie. Néha még megfordul a fejemben, hogy lehet, hogy csak bevállalnám, de aztán elég egy sz.r éjszaka vagy egy 30 perces hisztiroham és egyből visszatérek a valóságba :D és ezt tudatosítom is magamban, mert belül érzem, hogy csak magamat tenném tönkre, az meg senkinek sem jó, legfőképp 2 gyereknek.
2019. dec. 21. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!