Megundorodhatott tőlem a terhesség miatt/alatt? Már 1,5 éves a gyerekünk
A terhességem elejétől gyakorlatilag semmit sem akar tőlem párom. Akkor annyira nem is bántam, hogy nem voltunk együtt, rosszul viseltem a terhességet. De sem utána, sem azóta szinte semmi, már meg sem öleljük egymást. A szülésnél itthon sem volt, az nem lehet az oka.
Próbáltam beszélni vele. Semmire sem jutottunk, nem mondja meg mi a baj. Én ezalatt a másfél év alatt már szinte teljesen kiborultam. 67 kilóval estem teherbe, de ma már 55-56 vagyok. Egy éve elkezdtem edzeni. Igényes vagyok magamra, a kinézetemre, a ruháimra, sminkelem magam ízlésesen, nem túlzottan. Akikkel régebb óta nem találkoztam mindenki azt mondja, hogy milyen jól nézek ki, látszik, hogy elkezdtem sportolni, jót tett az anyaság, stb. Csak a saját párom nem vesz észre. Másfél éve ez megy. Nem vagyok idegbeteg, imádok a gyerekemmel lenni, őt is várom haza minden nap ennek ellenére. Erőszakos sem vagyok vele, hagytam és hagyok is neki időt, de mint két idegen úgy élünk már. Értelmes felnőtt emberek vagyunk, előtte minden szuper volt, egyik pillanatról a másikra változott meg minden. Azért is tűrtem ennyit, mert előtte minden jó volt. Legutóbb teljesen nyugodtan próbáltam vele beszélni, és elmondani neki, hogy én így nem akarom folytatni. Néha az is eszembe jut, hogy talán van valakije, vagy nem tudom. Amikor felhoztam, hogy váljunk el, akkor teljesen kiborult, hogy itt a gyerek, ennyi évet nem lehet kidobni, most hogy teljesen befejeztük a közös házunkat, mindent kezdjünk előről. Ebben igaza is van, de én meg nem akarok így élni.
Egy férfi közben komolyan elkezdett érdeklődni irántam. Eleinte teljesen kizártnak tartottam egy másik kapcsolatot, hiszen feleség vagyok. De most már úgy érzem, hogy nem élhetek így. Mit tegyek? Minden lehetőséget úgy érzem megpróbáltam. Ennyi lett volna a kapcsolatunk? Vagy még ez rendbe jöhet?
Ne fenyegesd a válással, az csak dacot szül!
Lehet, hogy a terhesség végén, meg amíg a gyerek annyi energiádat lekötötte egy kicsit szándékosan háttérbe húzódott, aztán nehéz felvenni a ritmust. Vagy lehet, hogy ha ő is rendesen besegít a gyereknevelésbe, akkor ő is lefárad, vagy csak telítődik a babusgatással.
A külső kapcsolatot nem javasolnám - a pillanatnyi örömért túl sokat tennél kockára. Miért gondolod, hogy pl. a másik pasi figyelmét fel tudod majd kelteni egy fél év múlva?
Dolgozd meg az embert, adjátok le a kölköt a nagyszülőnek, teremts laza hangulatot, ahol mindent lehet, de semmit sem kötelező, aztán villants valamit!
Állítsd kész tények elé:
"Ma este már pedig szex lesz, ha ott vagy, ha nem!"
Akarta egyaltalan a gyereket?
Parterapia tenyleg jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!