Cérnagiliszta fertőzésre lehet szedni Vermoxot (mebendazolt) terhesség alatt?
Elolvastad a betegtájékoztatót? Ott az van írva, hogy terhesség alatt nem szabad szedni. De ha orvos felírta, akkor gondolom lehet.
Fokhagymát nem próbáltad?
Azt tudod, hogy te is siman megfertozheted a kornyezeted??
Elkepzelni se tudom, h tudtal fel evig ezzel egyuttelni es igy nogyogyaszhoz meg kozossegbe jarni....?!
Tudom, hogy undorító, sőt ááhhh leírhatatlanul gusztustalan. DE!
A szegfűszeg jó volt rá, de nem hozott végleges megoldást. Igazából csak egyszer láttam kis fehér undorító izét, utána soha többet nem, csak éreztem, h néha mozog ott valami, és viszket. :( Ez akkor volt, mikor elfelejtettem a szegfűszeget. Nyilván a higiéniára itt most 1000 %-osan figyeltem, nehogy a család többi tagja elkapja. Nem igénytelen vagyok, hogy eddig húztam az időt, csak nem szeretném, ha a babámnak ez a bogyó bármilyen magzati károsodást okozna. Orvosoknál megoszlanak a vélemények a terhesség alatti Vermox szedésről. Nyilván, ha mindegyik azt mondta volna konkrétan, h tilos, akkor inkább igen igénytelenül vittem volna végig a terhességem, mint hogy kockázztassak. Éppen ezért tettem fel a kérdést, hátha van köztetek hasonló helyzetű kismama.
Bennem csak az a kérdés merül fel, hogy így hogy éltetek a férjeddel házas életet?
Én rosszul lettem volna a tudattól, hogy giliszták mászkálnak a fenekemben. Arra nem gondoltál, hogy ezzel rosszabbat teszel a babádnak, mintha bevennéd a gyógyszert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!