Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Cérnagiliszta fertőzésre...

Cérnagiliszta fertőzésre lehet szedni Vermoxot (mebendazolt) terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Volt már, aki szedett? 21 hetes vagyok, teherbeesés előtt elkaptam valahonnan(állandóan kezet mosok, minden zöldséget, gyümölcsöt, húst megmosok evés előtt) szóval a mai napig nem értem, hogy történhetett ez meg velem... De nem is ez a lényeg. Minden hol azt olvasom nem lehet, nekem ezt az orvos felírta. Teratológiát hívtam ott a betöltött 12.hét után javasolták. Szedett valaki a várandósága alatt? Ugye nem lesz baja a babának? Nagyon félek, tegnap vette be egy szemet, mert már nem bírom ezt az állapotot elviselni!
2019. júl. 6. 07:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
49%

A babanak semmi baja nem lesz, a kozepkorban minden ember ferges volt, sot, erositik is az immunrendszert, ezert sem volt akkoriban annyi nyavaja, mint most.

De miert emelted ki a kerdest? Meg mindig ferges vagy? Miert nem vetted mar be azt a gyogyszert?? Ez mar nagyon gaz...

2019. júl. 20. 08:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szeds a yógyszert

Eleszik a baba elől a tápanyagokat, szüléskor megfertőzöd

Ne fokhagyma praktikázz.

Szedd a gyógyszert!

Nekem teljesen más gyógyuser de írt fel a nőgyógyász épp a baba erősítésére, amiben benne volt hogy terhesen nem javallt

Terheseken nem tesztelnek gyógyszert

Kb mindenen rajta van, hogy ne

2019. júl. 20. 08:40
 13/17 anonim ***** válasza:
85%
No de az ég áldjon meg kérdező! Július hatodika óta is eltelt két hét. Ne mondd, már, hogy azóta is azon tipródsz mi legyen, továbbra is férgesen? Ha annyira parázol, menj vissza az orvoshoz, a teratológiát is hívtad, mégis mit szeretnél? Attól, hogy kiemeled, nem fog megszűnni a fertőzésed. Leírták millióan, beveheted, de a lényeg nem is ez, hanem az, hogy a kezelőorvosod felírta, a teratológia megerősített, de te még mindig morfondírozol férgesen. Most ha itt még pár totál laikus leírja, hogy mit csinálj, attól miért lesz jobb neked? Szakember felírta, szakemberek telefonban megerősítették, hogy szedheted, a gyakoris anyukák válaszáért rebegve te azóta is kínlódsz férgesen? Most komolyan, normális vagy? Le ne írd megint, hogy félted a babádat, mert 23 hete félted és azóta sem jutottál dűlőre, ez már konkrétan nevetséges. Ha annyira rettegsz, menj hétfőn vissza megerősítésért az orvosodhoz, aztán vedd be azt a gyógyszert, meddig óhajtasz még gilisztáktól megfertőzve, vakarózva szenvedni és továbbfertőzni másokat? Ez már tényleg a hülyeség netovábbja, már megbocsáss, ennyire teszetosza döntésképtelen nem lehetsz, pláne anyaként. Felírták, szedjed, bizonyára mérlegelte az orvos a kockázatot a hasznosságához viszonyítva és így döntött, ne bíráld már felül azért, mert laikusok véleményét olvastad az interneten. A neten azt is olvashattad, hogy a Föld lapos és hogy a repülők kondenzcsíkja voltaképpen permet, amivel minket mérgeznek(chemtrail). Azt is elhiszed? Kiemelni sem kell többet, felesleges, férges vagy, kaptál gyógyszert, kezeld, meggyógyulsz, vége a történetnek.
2019. júl. 20. 08:48
 14/17 anonim ***** válasza:
15%

FOK-HAGY-MA!!!

2x volt macskától, 2 nap alatt elmúlt!!!

este felvágsz 2-3 gerezdet, rágás nélkül lenyeled, ha biztos akarsz lenni a szagmentességről akkor iszol utána egy pohár tejet.

2019. júl. 20. 08:52
 15/17 A kérdező kommentje:
Jesszus. Kedves 13-as, te nem tudsz olvasni? Azt írtam, bevettem a gyógyszereket, teljesen rendben vagyok azóta. De attól még nem lehetek kíváncsi arra, hogy valaki mással is volt-e már ilyen a várandóssága alatt? Nem kértem kioktatást! Olyan nagy baj, hogy nem tudok megbízni teljesen az orvosok véleményében? Hidd el okkal...
2019. júl. 20. 09:46
 16/17 anonim válasza:
Nekem a 31.heten derult ki. A haziorvosom es a nodokim is utana jart es szedhettem. Igaz nekem mar 1 gyogyszer segitett, nem volt eros fertozes, szerencsere. Barhol elkaphattad! Buszon, korhazban, leulsz egy padra..nekem ezt mondtak az orvosaim. Bar nalam az is donto volt a szedesben, hogy 31 hetesen kaptam ezt el, es akkor mar szedheto volt.
2019. júl. 27. 18:58
 17/17 anonim válasza:
Kedves kérdező!igaz azóta,hogy feltetted a kérdést eltelt 2év.... ugye nem lett semmi baja a kisbabának Vermox bevétele után? Sajnos én is hasonló problémával küzdök 3hete, elkaptam a kisfiamtól, eddig fokhagymaztam,de sajnos nem használ .infektológián se tudtak nagyon mit mondani,se nőgyógyász senki. De ma a háziorvosoknak megmondtam h sajnos ki vagyok lelkileg, nem igazán bírom már,és egy szemre rábólintott.még nem vettem be, mert félek rosszat teszek.sajnos a Teratologia száma már nem él. 19hetes vagyok
2021. jún. 29. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!