Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők, leendő szülők. A...

Szülők, leendő szülők. A babavàró hitelt vagy a csokot igényeltétek vagy fel fogjátok venni?

Figyelt kérdés
Én még nem vagyok érintett gyerek témában, de érdekelne, hogy akik most benne vannak, nektek segítség volt ez a kettő? Felvettétek? Ha nem, miért nem? Ha igen, nem féltek, hogy nem sikerül betartani a szerződést valamiért? Megbántátok vagy jól járatok vele?
2019. dec. 19. 09:54
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

20# oké, de hogy legyen terhes úgy az ember, hogy még nincs biztos otthona? Én előbb szeretnék saját otthont és utána teherbe esni. De akkor előbb kell felvenni a hitelt.

Ha előbb esek teherbe, albiból kiraknak és mi van, ha mégse kapjuk meg a hitelt? Meg terhesen hogy költözzünk, segítség nélkül?

Nyílván ez a mi bajunk, de lakni az is szeretne valahol, aki még nem terhes. De miután felverték az árak, nem egyszerű..

2019. dec. 22. 14:47
 22/22 A kérdező kommentje:
Ezzel nem azt akarom bántani, aki felvette már. Én örülök más boldogságnak, csak eléggé elcseszett intézkedésnek tartom a kormány részéről. Ha nem segítettek volna, többen tudnának ingatlant venni
2019. dec. 22. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!