Lassan 11 honapos babanak mar nyugodtabban kene ejjel aludnia? Többi lent
Figyelt kérdés
Kislányom ejjel eleg nyugtalanul alszik. Sokszor cumiert kel, viszint sokszor cumival a szajaban is felsir. En mar fogtam mindenre, takonykór, fogzas, ehes avagy tul sok a tapszer, melege van, fazik, nem eleg kenyelmes a helye. Mindent probaltam. Vagyis remelem nem mkndent es valaki megvalto tanaccsal jon :D persze ha meg mindig nornalis h nem alszik 2 oranal tobbet nyoszorges nelkul elfogadom.2019. dec. 18. 10:55
11/12 anonim válasza:
Nem, a babák nem egyformák. Az enyém már 2 hónaposan is átaludta az éjszakát, mert ő ilyen, más gyerek meg két évesen se alussza át az éjszakát, mindkettő normális.
12/12 anonim válasza:
2 éves múlt a fiam és vannak ilyen meg olyan időszakai is már. Vagyis van hogy békében átaludja az éjszakát, de 70%-ban még mindig nem. Ő mindig rossz alvó volt, pedig az egész napja azon múlik hogy mikor és mennyit alszik. Vannak ilyen emberkék (direkt nem gyereket írtam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!