Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol tudnám eladni nagyon jó...

Hol tudnám eladni nagyon jó állapotú Kunert VIP babakocsimat?

Figyelt kérdés
Azért adom el, mert a harmadikon lakunk és már nehéz cipelni.Amúgy nagyon szerettem.
2010. júl. 19. 23:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Teszvesz, Vatera.
2010. júl. 19. 23:24
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszi,de ott az életben nem viszik el,már próbáltam,és még jutalékot is kell fizetni...
2010. júl. 19. 23:26
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindent el lehet adni, csak meg kell találni a megfelelő árat. Használt babakocsi-túlkínálat van, ne csodálkozz. Én is adok el, így tudom, hogy maximum félárat kérhetek el, annál drágábban felesleges meghirdetnem, hiába érne meg többet, ha egyszer nem veszik meg. Ez van. Mi is 80 ezres babakocsit vettünk 20 ezerért, alig használtan.

Ezen kívül adhatsz fel apróhirdetést neten vagy újságban.

2010. júl. 19. 23:32
 4/18 anonim ***** válasza:

Expressz, Apronet

nem licitálós, mi is adtunk már el itt dolgokat(nem babás), én jobban is szeretem, mint a Tesz-Vesz-t, Vaterát

2010. júl. 20. 01:05
 5/18 anonim ***** válasza:
Mikor megyek védőnőhöz ott is sok dolog ki van függesztve, hogy eladó, én mindig átolvasom őket, de egy jó tanács írd rá a dátumot is. És itt nem kell fizetned ha eladod.
2010. júl. 20. 08:45
 6/18 anonim ***** válasza:

Én pont most készülök ilyet venni. Milyen színű? Van hozzá mózes, esővédő stb stb. És mennyiért adnád?

Köszi

2010. júl. 20. 10:48
 7/18 A kérdező kommentje:
Fekete-sárga színe van, esővédő, szúnyogháló, mózeskosár, lábzsák van hozzá és a kereke sem műanyag, hanem alumínium, így sokkal mutatósabb. Amúgy 28.000. Ft-ra gondoltam, mert alig használtuk a lépcsőzés miatt, nagyon jó állapotú.
2010. júl. 20. 17:15
 8/18 A kérdező kommentje:
2010. júl. 20. 17:17
 9/18 anonim ***** válasza:
Szia én is ilyen kocsit vettem használtan, és én az expressz.hu-n, talán próbáld meg oda is feltenni.
2010. júl. 20. 21:51
 10/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Sikerült már eladni a babakocsit vagy még eladó?Engem lehet, hogy érdekelne.

2010. júl. 22. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!