29 hónap lesz a gyerkőcök között, ki hol aludjon, kinek mi jött be?
nálunk a korkülönbség kicsivel több mint 19hónap.
a nagy a kezdetektől külön szobában aludt,olyan 13hónaposan kezdtem a heverőre átszoktatni.mert arra gondoltam ha megszületik a kicsi akkor egy szobában lesznek.ment is vagy 5napig.ebből 3x megébredt a nagy a kicsire,bolond lett egész nap.így arra jutottunk,hogy egy másik kiságyat betettünk mellénk a hálóba.így a nagy nyugodtan tud aludni,és nekem is könnyebb az éjjeli szoptatás.
viszont az esti altatás nehéz,mert szeretném őket a saját ágyukban altatni,így néha ketté kéne osztódnom
szerintem már az elején kezd el kiszoktatni a nagyot a szobátokból,így nem fogja azt érezni,hogy ki lett túrva.és a kicsi meg veletek
Nehéz így. Vagy mire megjön a kicsi, kiszoktatod a nagyot saját szobába, és a kicsi veletek lesz, vagy marad a nagy, és a kicsi megy a másik szobába, viszont akkor kell egy ágy neked is a kicsi szobájába, ahol tudod szoptatni. Viszont akkor a nagyot ahhoz is kell szoktatnod, hogy maradjon apával az ágyatokban, ne menjen utánad.
(Nálunk 20 hós a lányom, másfél-2 hónap és jönnek az ikrek. Lányom a tévénél alszik el velünk a nappaliban, bevisszük és az ágyában reggelig általában. Ha rosszúl ébred, vagy kéri átjön hozzánk éjjel néha, akkor már nem szoktam visszavinni, azaz én nem merem a hasamtól, apa meg lusta, úgyhogy ott van olyankor reggelig. Ezt nem akarom elvenni tőle én sem, ezért a kicsik egy szobában lesznek, de külön a nagytól, és a kicsiknél lesz még egy ágy szoptatni, és esetleg aludni nekem, hogy ne zavarjuk apát és a nagylányt.Egyenlőre ez a terv legalábbis.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!