Ti hogy intéztétek hogy lakjatok valahol? És gyerekkel?
Figyelt kérdés
22 évesen költöztem el garzonba 7 éve,egy luk volt 60 ezer rezsivel,beázott annyira hogy másfélszobásba költöztem két nap múlva,de két havi kauciót nem adták vissza.itt 70 ezret fizettem havonta.pasim hozzámköltözött.két év múlva terhes lettem mamám hívott költözzünk hozzá ne fizessünk,de végül kiüldözött minket.csak egyszobásba fogattak terhesen és ugyanannyiért,szóval kár volt otthagyni az előzőt,ide született a gyerek.(5 éve), a baba hangos volt el kellett mennünk,de megint csomóan elutasítottak gyerek miatt egy kétszobásba fogattak de télen már 120 ezret fizettünk,apám háza üresen állt vidéken,leköltöztünk,de melóba bejárás volt. Közbe apám rokonokkal hazaköltözött,innen is menni kellett,egy ideig rokonnál is laktunk,8 év alatt már 6- szor költöztünk,albélret már duplaanyi,nevetséges áron van,ezért hitelt akarunk,csak eddig nem adtak.de a ház árak is nevetségesek,20 évig fizetünk egy kis lukat,úgy érzem sose lesz második gyerekem mert a házért kell dolgozni, más is ennyit küszködik csak hogy lakjon valahol? Még tesóm sincs pedig,de semmit nem öröklök,én fizettem a sulimat,jogsit,kocsit, más ismerőseimnek kocsit,házat vettek,vagy kaptak örököltek pedig tesóik is vannak,ti milyen példákat láttok? És hol laktok?2019. dec. 7. 19:17
11/12 anonim válasza:
Kiköltöztünk külföldre. Nem habos torta, de nem tudnám csinálni amit otthon kellett (vidék, 80ezres fizu, párom akkor munkanélküli volt, anyámék nyakán kellett lakni 25 éves koromig, semmi jövőkép). Kiköltöztünk, dolgozunk, előrelépünk, fizetjük az albérletet, rezsit, kényelmesen élünk. 35 órát dolgozok hetente, ami azért nem vészes, a fizum viszonylag jó. Páromnak rosszabb a fizuja, de ő is 35-40 órát dolgozik, illetve mikor elmegyek szülési szabira átveszi a helyem a jó fizuért. Úgyse tervezek visszamenni, tanulni fogok valamit, hogy ne kelljen pl hétvégente dolgozni, ha nem muszáj. Vissza nem költözünk az tuti, nekem abból ami otthon volt, elegem lett. A közhangulat se jó, politikai nézetek miatt az emberek egymás torkának ugranak. Itt legalább ebből kimaradhatok, mert csak bevándorló vagyok.
12/12 anonim válasza:
Szia! Én közel lakok a szüleimhez, mert ahol élek nagyon sok üres ház van. A fővárostól 30 percre van. Ha érdekel írj nekem privátba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!