Biztosak voltatok benne, hogy jöhet a kistesó vagy még terhesen is néha "panikoltatok" mi lesz veled két gyerekkel?
Még nem vagyok terhes. Most állunk neki a második babának. Kisfiam 2 éves lett 3 hete.
Viszont már 2 hónapja küszködök magammal.
Nagyon-nagyon vágyok rá, de nagyon félek is, hogy hogy lesz kettővel. Néha egy is túl sok, de viszont nem szeretnék lemondani róla.
Azzal nyugtatom magam hogyha hamar sikerül, akkor is szinte 3 éves lesz a kisfiunk.
Valaki mondta nekem, hogy neki se álljak, ha nem minden nap minden percben vagyok benne biztos.
Dehogy
Még mindig pánikolok, pedig tervezett baba
24+3 hkm
16 hós anyukája
Bennem is voltak kétejek.
Mikor kiderült h 2 bava jön, nagyon bepánikoltam.
Nagyon várjuk őket, ugyanakkor még most is félek.
Nem hinném h ez baj! Inkább természetesnek tartom h tartunk az ismeretlentől, a változástól.
Nem vagyok kárörvendő de örülök, h nem vagyok egyedül.. Azt hittem tényleg nem állok készen. De az talán olyan, mint az első gyerek, arra sem áll mindneki készen testileg, lelkileg 100%-ban.
A másodikkal az a bajom, h tudom mi vár rám. Császár, fájdalmak, első felállás. Állítólag rosszabb, mint az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!