Miért jó ilyen nagyon későn gyereket vállalni?
10!
Ott az indok: "nagyon gazdag hölgy" Kis selyemfiúka a kérdezőnk.
Nem jó, egyáltalán. 35 evesen szültem és már az is későn volt. Se annyi türelem, se annyi energia nincs már, es egy kisgyerek mellé kell ám, mert pörögnek ezerrel.
Talán az, hogy több eszem volt már a gyerekneveléshez, az az egy előnye volt a késői anyaságnak és az, hogy tudtam nem maradok már le semmiről, buli, szórakozás, utazás megvolt még a gyerek előtt. És nem így terveztem, de így alakult az élet. 30 felett már nem is akartam szülni. :-(
Férfi gold digger.
Ezt is megértük. :DDDD
Szia! Szerintem ha szeretettel várjátok a babát, akkor úgy is érzed hol a határ az életkorban!
Mi 45 évesen vállaltunk 23 év házasság után, az ötödik gyermeket! De ez házaspár kölcsönös szeretetén múlik minden!!
Hű, anyám, neked aztán több van a számládon, mint annak, aki 87 éves korában akarna gyereket vállalni.
Egy dologra kérlek: mindig szigorúan védekezz, bárhány éves emberi lénnyel párosodsz, mert valóban nem kellene megörökíteni a génjeid.
Sok nehéz, problémás sors van, nem úgy szokták a nők késleltetni a gyerekvállalást, mint a magömlést, hogy annál nagyobb élvezet legyen, hanem pl.nem találnak megfelelő embert, ha meg találnak, akkor az nem akar gyereket. És az utcára nem fogok lemenni megdgtni magam csak azért, hogy 30 alatt szüljek már egy gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!