Hamarabb kapjuk meg a decemberi GYES-t, GYED-et, családit?
Figyelt kérdés
Mivel gondolom jön a karácsony,hátha...2008. nov. 18. 10:14
1/5 anonim válasza:
Nem hinném. :-(
A családi amúgy is 1-3között meg szokott jönni általában. GYES, GYED is 10.-e előtt. Szerintem nem valószínű.
2/5 A kérdező kommentje:
De hamarabb kaptuk meg akkor is,amikor suli kezdődött,szeptemberben. Ebből gondolom.
Tavaly hogy volt?
2008. nov. 18. 10:20
3/5 anonim válasza:
Én tavaly a családit hamarabb kaptam meg, elsején (mindig 3-4-én szokott jönni nekem amúgy). De nem hiszem, hogy bármi mást hamarabb adnának. A sulikezdéskor azért adták hamarabb, mert az 1-én kezdődik, azaz már elseje előtt kellett vásárolni hozzá, a karácsony viszont csak 24-25-26-a. Tehát ilyen szempontból mindegy, hogy november 29-én jön-e a pénz vagy december 3-án, 10-én. Persze így kevesebb idő marad vásárolni, de hát még így sincs az ember elkésve, ha már kinézi előre, hogy mit akar venni. Amúgy sem hiszem, hogy a GYED hamarabb jönne, mert ahhoz a munkahelynek is hamarabb kéne a bérszámfejtéseket megcsinálni, még akkor is, ha magát a pénzt nem ők adják, de nekik kell leigazolni, hogy mennyi jár.
4/5 anonim válasza:
Nyáron volt,hogy amikor hétvégére esett a hó eleje maharabb jött a pénz.Ezért gondoltam,hogy mivel nov. 1 is szombatra esett majd hamarabb kapom meg és ehelyett 5 jött a Gyes és a családi is.Akkor sokan írták itt,hogy szintén később kapták.Sztem most sem lesz előbb pénz.
5/5 anonim válasza:
Szia!Karácsony előtt biztosan nem kapjuk meg a januári családit..de szeptemberit..lehet a suli miatt hamarabb megkapjuk, de majd kiderül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!