Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A genetikán kívül még mi...

A genetikán kívül még mi játszik abban szerepet, hogy mennyire lesz szép a baba? Terhesség alatti étrend esetleg?

Figyelt kérdés
Szerintem elég pöpec példányok vagyunk a férjemmel, de azért szeretném még ezt megtámogatni, ha lehet. Szeretnék szép kisbabát, hogy nagyon szép felnőtt legyen majd.
2019. nov. 27. 20:37
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
4%

A pihenés és a minőségi étkezés igenis számít. Én végig pihentem a terhességem alatt, 0 stressz, stabil anyagiak és gyönyörű kisbaba volt a lányom, most pedig gyönyörű "nagy baba". Babaarcú, mérnöki pontosságú szimmetrikus arca van, tökéletes bőrű, tényleg a csodájára jártak/járnak.

Sógornom sokat stresszelt, rohangált, alig evett és olyan a fia a mai napig, mint a hypón a halálfej. Ennyit számít...

2019. nov. 28. 09:21
 42/45 anonim ***** válasza:
89%

41. Remélem nem gondoltad komolyan amit irtál!

Anyám végig stresszelte a terhességét és nem lettem csúnya. Nagymamámra ütöttem. Csodaszép arca volt, bájos asszony. Össze hasonlítottuk az ő 18. evi fényképet anno az enyémmel. Úgy néztúnk ki mint az ikrek. De csak arcra!

Nővérem, érdekes módon a keresztanyjára ütött, és még a stílusa is olyan. A szüleinkre egyáltalán nem hasonlítunk. Jaaa és anyukám nyugodtan hordta ki nővéremet, mégse lett annyira "szép".

2019. nov. 28. 10:47
 43/45 anonim ***** válasza:
80%

Azert megneznek egy fenykepet ezekrol a "popec peldanyokrol", meg a sok "gyonyoru babarol" 😂😂

Igazan szep kulseju emberektol meg nemigazan hallottam effele onfenyezest

2019. nov. 28. 11:18
 44/45 anonim ***** válasza:
93%

Nálam kevesen stresszeltek többet a terhességük alatt, volt haláleset, veszélyeztett terhesség, családi dráma, megkésett felújítás, munkahelyi sz@rságok, minden ami csak összejöhet összejött a 9 hónap alatt. Rengeteget melóztam, sírtam a telefon mellett, rohantam, szerveztem, terminus előtt 2 héttel még a temetkezési vállalkozónál tárgyaltam a koporsó színéről. Egy kezemen meg tudnám számolni, hány nap telt el nyugiban. Mégis csodálatos kislányom született. Egészséges, nyugodt, szabályos, formás, tökéletes. Jól aludt, jól evett, soha semmi gond nem volt vele, mindent a nagykönyv szerint csinál. Nyilván elfogult vagyok, de mások szerint is szép baba.

41, ha ebben lenne bármi ráció, a komplett 75-80 éves korosztálynak bányarémnek kellene lennie, hiszen a világháború alatt születtek. A külsőt a genetika határozza meg és pont. Azt, hogy mennyire egészséges, mennyire jól táplált, mennyi husi van rajta, megfelelő-e a vitaminellátottsága, na az a táplálkozás sara.

Kérdező, ritka infantilis a kérdésed. Ez olyan, mint mikor egy kislány áll a bevásárlóközpontban és kérleli az édesanyját, hogy a barna hajú babát szeretné, mert jobban tetszik mint a szőke. Miért vállaltál gyereket? Azért, hogy adj valamit a társadalomnak, egy értékes embert aki a tudásával hozzájárul a közjóhoz, vagy egy szimpla karácsonyfadíszt szeretnél, aki addig szép míg meg nem szólal?

2019. nov. 28. 12:02
 45/45 anonim ***** válasza:
83%
Leendő anya ként az kéne számítson hogy a gyereked egészséges legyen.
2019. nov. 30. 06:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!