Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A genetikán kívül még mi...

A genetikán kívül még mi játszik abban szerepet, hogy mennyire lesz szép a baba? Terhesség alatti étrend esetleg?

Figyelt kérdés
Szerintem elég pöpec példányok vagyunk a férjemmel, de azért szeretném még ezt megtámogatni, ha lehet. Szeretnék szép kisbabát, hogy nagyon szép felnőtt legyen majd.
2019. nov. 27. 20:37
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
30%

Genetikán kívül semmi. Az anyuka iqja mérvadó, tehát a te eszed örökli majd.

Biztosan szép gyerek lesz, ritka a csúnya arcú.

Izmos vékony testet nem tud örökölni, csak alkatot. Ha alacsony hízékony típus az egyik szülő, akkor borítékolható a dundi alkatú gyerek jó széles bordákkal akkor is, ha nem tömöd cukorral és kenyérrel.

Nincs semmi rossz a szépségben, nem felháborítóbb a kérdésed szerintem, mintha okos vagy rajzban/zenében tehetséges gyerekre vágynál.

A gyerek szépsége abban rejlik, hogy hasonlít rátok. Hasonlítani fog, mivel a tiétek, ezért biztosan szépnek fogjátok találni.

2019. nov. 27. 22:52
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Jèzus gyere le!
2019. nov. 27. 23:08
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
30-as vagyok. Természetesen nem az előttem lévő válaszadóknak szántam a válaszomat, csak azóta megmoderalták a kérdést és pár választ töröltek.
2019. nov. 27. 23:56
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
A valaszaidon latszik hogy trollkodni akarsz 😏 de ha megsem, akkor tisztaban lehetnel azzal is hogy barmelyik felmenore hasonlithat, vegyesen is. Szoval felesleges a kerdes 😀 ah kit farasztok, troll vagy! Joejszakat 😀
2019. nov. 28. 01:41
 35/45 A kérdező kommentje:

"De igen, a valaszok 85%-a vicces, szellemes, kreativ es talalo, en meg mindig szakadok a rohogestol 😂😂😂😂"

Persze, mert egy harmadosztályú kocsmába illik a humorod (is). 😀

2019. nov. 28. 06:02
 36/45 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező 15.

A14-esnek igaza van....

Csak szóltam

Egy újszülött mknden, csak nem szép..

/ persze a szülők elfogultak../

Kell 1-2 nap, van, hogy 1 hét is, hogy rendeződjön a baba egy hüvelyi szülés után..

Cuki, aranyosak, édesek..de nem szépek..

Aztán nagyjából 6 hónapos korukban változik sokat az arcuk, formájuk újra..

De vanak olyan gyerekek, akkkből hiába voltak csúnyák szép felnőtt, és hiába voltak szépek, csínya felnőtt kezs.

Genetika

Csak annyi, számít..

Később, ahozzátápláláskor az egészséges éttend a babának a későbbiekbre sokat dob, hiszen, nem lesz elhízott stb

De mondd, hogy nem te vagy a legélesebb kes a fiókban!

/ az, hogy valakinem a vállakozása sokeres, nem egyenesen arányos az "okossággal"/

2019. nov. 28. 06:20
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

A kerdesed valoban gazos, nem felnott viselkedesre vall. De hogy melle normalisat is irjak:

Van egy kifejezett jol kinezo par ismerosom, szep apa, szep anya, ket kislanyunk van, akik meg csak veletlenul sem szepek. Nem csunyak, de nem szepek. Nagyapara utottek.

A mi lanyunk is allandoan valtozik.

Hol fiusabb az arca, hol lanyosabb. Nekem nyilvan szep, de ez relativ.

Valoban ne ez legyen a legfontosabb, mert csalodott es megkeseredett szulo leszel.

A kerdes pedig remelem, hogy csak vicc.

2019. nov. 28. 06:31
 38/45 anonim ***** válasza:
88%

Most őszinte leszek, én is aggódtam, hogy "csúnya" babám lesz, valamiért volt egy ilyen időszak a terhességemben, mondjuk nekem ez elmúlt, és csak az egészségére koncentráltam. A megfelelő mennyiségű vitamin bevitel sokat segít, erre figyelj, mert az egészséges baba szép baba 🙂

Ne stresszelj, pihenj sokat és a babavárást igyekezz megélni, élvezd, sokkal nyugisabb kiegyensúlyozottabb babád lesz. És a nyugodt, egészséges baba a legszebb.

Mellesleg, én nem mondom magam kifejezetten szépnek, inkább átlagosnak és a párom, hiába nekem ő a Nagy Ő, azért nem egy Calvin Kleines modell na. Mégis csodaszép babánk lett, még én is meglepodtem. Tudom minden szülőnek a sajátja a legszebb, de nekünk még a gyerek orvos is megjegyezte hogy ilyen kisfiút még nem látott. Valószínűleg nagyszülők genjeit örökölte, ők szépek voltak :D

Ezzel szemben, van egy modell barátnőm, és az ő párja, nem csúnyák még csak nem is átlagosak, szépek de a kisfiuk aki született, egy kis pufi fejű, elálló fülű kis manó, tényleg úgy néz ki mint egy manó 🙂 nagyon cuki, de egyértelműen nem a szüleire ütött, csúnyácska, de mindenki szereti őt.

Na mindegy, szóval egyrészt nem csak a külső számít, szerintem minden baba cuki, és hidd el a sajatodat a legszebbnek fogod látni, akkor is ha mondjuk nem az.

A lényeg, hogy egészséges legyen, mert hiába porcelánbaba egy gyermek ha közben mondjuk lila karikás a szeme a vashianytol vagy cserepes a szája a folyadékhianytol vagy d vitamin hiányos stb. Tehát, az egészségre menj rá. Es akkor a legszebb lesz.

2019. nov. 28. 06:34
 39/45 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező

Válaszadók viccesek tényleg ,pont kérdéshez mérten,

Nem szépség számít legtöbbet,hanem hogy hogy bánik majd az emberekkel,ha kedves szeretetre méltó lesz akkor semmi gond nem lesz és lesz hozá egy kis esze akkor minden rendben lesz . Csak szépségek semmire nem fog menni.

Lányom kicsinek nagyon szép kislány volt ,most is az de folyamatosan változik.

Hol rám hol apukáját hasonlít inkább külsöleg.

2019. nov. 28. 06:43
 40/45 anonim ***** válasza:
94%

Van egy 2 éves lányom. Se én se a férjem nem vagyunk kifejezetten szép emberek, a lányom kiköpött dédi papája(a férjem felől) , na ő még 85 évesen is egy kellemes külsejű ember. Karakteres arc, gyönyörű szemek, lélegzetelállító mosoly. Szóval az én lányom egy elég messzi generációra ütött vissza, így lett belőle, mások szerint is nagyon szép gyerek.

Szóval jól nézzd át a felmenőket, mert ha úgy jársz, mint mi, és a dédik nem voltak kifejezetten szép emberek, akkor megszívtad.

2019. nov. 28. 06:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!