A genetikán kívül még mi játszik abban szerepet, hogy mennyire lesz szép a baba? Terhesség alatti étrend esetleg?
Nem tudtad, hogy 2 szép embernek csak csúnya gyereke lehet? Szóval buktátok.
Amúgy lehet, hogy valakinek meg tök csúnyák vagytok. A szépseg relatív fogalom, valakinek Angelina Jolie szép, szerintem ronda és Pitt sem jóképű.
Kár ezen agyalni, a külső nem a legfontosabb. Az, hogy milyen emberré nevelnétek, az a fontos. A szép arc megöregszik, de egy jó ember jó maradhat élete végéig.
"Tudod, szép virsli, szép oldalas, szép spagetti, szép kolbász...segít, ha a boltban eleve úgy kéred, hogy "egy szépet szeretnék kérni", úgy minimális a felrenyúlás esélye."
És természetesen SZÉP-kártyával kell fizetni, különben nem lesz hatásos!
"Ez nem volt sem vicces, sem szellemes, sem kreatív, sem találó, csak mélyen szánalmas és ízléstelen. Szóltam."
De igen, a valaszok 85%-a vicces, szellemes, kreativ es talalo, en meg mindig szakadok a rohogestol 😂😂😂😂
Te viszont melyen szanalmas es izlestelen vagy. Szegeny gyerek, elore sajnalom 😱
Genetika.Ha van a fel/le menők között kevésbé pöpec kinézetű, bizony rá is üthet.Ez ilyen.:) De majd vesztek szép babát, elvégre a lényeg hogy szép legyen.
Viszont elárulom ha megszületik akkor is szép lesz neked a világ leges legszebb gyereke, ha kevésbé szép.
A genetikán kívül a leginkább tudod mi játszik szerepet? A SZERETET!
Emlékszem, mikor megszületett unokahugom, imádtam minden porcikáját, állandóan fotóztam, mutogattam lakótársamnak, emlékszem, mennyire dicsértem, hogy milyen szép és tökéletes baba... Eltelt tíz év, kezembe kerültek a babás képei. Most ránézve látom ám, hogy korántsem volt olyan tökéletes, mint amilyennek én láttam a szeretetem napszemüvege mögül. Kicsit ráncos, nyomott homlokú, összekarmolt arc... De nekem akkor és ott maga volt a tökély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!