Mi a véleményetek a Riokó, Kagome, Megumi és Mitszukó nevekről?
Figyelt kérdés
2019. nov. 23. 00:06
1/12 anonim válasza:
Azt h japán eredetuek. Am meg meg kell nézni, mit engedélyeznek.
2/12 anonim válasza:
Nekem nincs bajom a japán nevekkel, de kicsit magyarosabbat választanék, pl Norikó vagy Marikó, az már majdnem Nóra meg Mária.
3/12 anonim válasza:
Szeretem japánt, a nyelvet, a kultúrát, az animéket, a zenét. De milyen idiótán hangzik, hogy Kovàcs Kagome... ne már...
4/12 anonim válasza:
Mitszukó? Az Micukó lenne, nem?
Kagome, Ryoko, Megumi és Mitsuko formátumban mindegyik nagyon klassz név, a saját országukban, de magyarul, Magyarországon ne erőltessük. Köszi.
5/12 anonim válasza:
DE rég láttam az Inuyashát lehet újranézem :-D Mindenesetre itthon nem adnám, nem is lehet szerencsére. Gondolj bele, Lakatos Kagome? :-D
6/12 anonim válasza:
Japánban teljesen jók, vagy esetleg egy félig japán kislánynak, de magyar gyereknek itthon röhejesek, mert túlságosan külföldies nevek. Van pár itthon adható név, ami vagy japános hangzású, vagy japán. Például mostanában kezdik felkapni a Nara nevet. Az még itthon is elmegy.
7/12 anonim válasza:
Tökéletes nevek Japánban. Magyarorszagon egyik sem adható.
8/12 anonim válasza:
Micukónak hívják a macskámat :)))
9/12 anonim válasza:
Nem adnam..
Távolkeleti felmenővel sem
Szomszédaink vietnámiak voltak anno.
Gyerekük Tamás és Dani, 2. Keresztevetvkaptak a származásuknak megfelelőt is.
Pedig terhes volt az anyuka, amikor jöttek, magyarul 20 év után már jól beszélnek.
( Tomi az egyik bp.-i kórházban volt 3 éve rezidens ❤️)
Szóvala szülők haamr felismerték, hogy helyi név kell
10/12 anonim válasza:
Ahogy többen írták, Japánban teljesen jó nevek. Magyarországon meg nem is anyakönyvvezhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!