Marcella, Marcellina nevekről mi a véleményetek?
Én egyiket sem választanám. Számomra nagyon idegenek ezek a nevek.
Amúgy milyen vezetéknévhez lenne?
Valami Marinella nem jobb lenne helyette esetleg?
A Marcella nekem túl fiús, túl kemény
A Marcellina már klasszabb sokkal, arról már jobban látszódik, hogy leány név. Ja, végülis a Marcellina az klassz név, összességében klassz. Amúgy most gondolkodok, lehet, hogy a Marinellának pl, amit én írtam, kicsit nehézkesebb a kiejtése. Marcellát tuti sose adnék, egy ilyen nagyon kemény, nőietlen, katonás, férfias nő jut róla eszembe. Amúgy Marcellinát pl lehetne Szelinnek becézni , Celine Dion, meg Selena Gomez jut még róla eszembe. A Marcellinában azt hiszem, eleinte az váltott ki bennem egy kicsike nemkedvelést, hogy a Marcella (ami nagyon kemény, tehát hogy a Marcellának a továbbfejlesztett változata a Marcellina) De egyébként van rá esély, hogy tennék mellé még egy kicsivel hétköznapibb nevet is, de ami meg pl nem fiúnévből képzett, pl Petra, Judit, Andrea, Dóra , Rebeka, Regina , Szabina ;szóval még valami tipikus, hagyományos, hétköznapi lánynevet is lehet hogy tennék mellé. Hogy azért legyen mellette egy mégegy kicsit annál is csajosabb név, hogy tutira elégedett legyen a lányka a nevével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!