Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés utáni hasra, valamilyen...

Szülés utáni hasra, valamilyen kezelést igénybe vettél?

Figyelt kérdés

Olyan hájas lett a hasam. Tornázni nincs erőm, tudom drágák ezek a fogyasztó kezelések. Valaki volt ilyenen? Használt?

Karácsonyra nem kértem semmit, azt mondtam, ha megszülök inkább egy ilyenre fizessen be a párom.

2010. júl. 18. 20:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

14 hónapja szültem de még van rajtam 18 kg súlyfelesleg.

Én töltöttem le Rubint Réka és Norbi tornát és felváltva otthon csinálom fél órát délelőtt amikor a kicsi alszik.

Annyi,hogy van derékszorító,alatta jól bekenem krémmel és folyik rólam a víz.Ilyen öv a vásárokon 500-600 között van.Én is el szeretnék menni fittnes terembe,én is meg akarom fűzni a családot,hogy a szülinapomra kapjak 1 havi bérletet

2010. júl. 19. 06:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ezekben a zsírégetős cuccokban nem hiszek! Úgy gondolom, csak a vizet viszik ki az emberből, de a háj ott marad! Nekem a lightos torna jött be! Vettem egy dvd-t, amit direkt kismamáknak csináltak, 3 féle program is van rajta! Én ezeket a programokat váltogatom, mikor mennyi időm és energiám van és nem minden nap csinálom, kb. heti 4*-5*. Nekem 2 kicsi gyerekem van, én sem alszom túl sokat, de nem vagyok egy csodalény sem! Egyszerűen megeröltetem magam és nekiállok, kifejezetten akkor, mikor fent vannak a gyerekek. A 18 hónapos lányom már velem tornázik, a 4 hónapos törpém, meg érdeklődéssel figyel minket és jókat kacag! Szerintem nem baj az, ha a gyerekek látják, hogy tornáznak a szüleik! Béres-Détár Változz vissza dvd-jét használom! Gondold végig, mielőtt kiadsz egy csomó pénzt!

2010. júl. 19. 09:30
 13/13 A kérdező kommentje:
Azt írják, hogy már egy alkalom is 2-3 cm-ben mérhető. Ha így nézzük, nekem 2-3 alkalom elég lenne.
2010. júl. 19. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!