Green Peel -gyógynövényes mélyhámlasztás- előtt használni kell valamilyen kezelést vagy kúrát?
Jaj Isten ments, hogy én végezzem a kezelést!!!! :)
Csak láttam olyan termékcsaládot, melyet úgy reklámoztak, hogy a green peel előtt és után is kell használni... Arra gondoltam, talán azért kell előtte is kenni valamivel, az arcom,hogy hatásosabb legyen a kezelés...
Természetesen megfelelő szakemberre szeretném bizni az arcom!!! (és én nem számitok annak):D
Ha akár szakemberrel is akarod csináltatni, akkor vele beszélj, hogy elötte meg utána szabad-e egyáltalán valamit használni, ugyanis hiába reklámozzák ilyen cimszó alatt, sokkal többet árthat, mint amennyit használ.
Tudomásom szerint ugyanis már elötte is egy ideig nem szabad SEMMILYEN kozmetikumot használni, söt még az sem mindegy, hogy mivel tisztitod a börödet. Utána meg végképp nem ajánlatos olyan dolgokat használni, amit valahol valakik reklámoznak, mert a böröd sokkal érzékenyebb lesz a kezelés után, mivel a felsö réteget gyakoltatilag eltávolitják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!