Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés utáni hasra, valamilyen...

Szülés utáni hasra, valamilyen kezelést igénybe vettél?

Figyelt kérdés

Olyan hájas lett a hasam. Tornázni nincs erőm, tudom drágák ezek a fogyasztó kezelések. Valaki volt ilyenen? Használt?

Karácsonyra nem kértem semmit, azt mondtam, ha megszülök inkább egy ilyenre fizessen be a párom.

2010. júl. 18. 20:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Barátnőm 18 éves,neki volt,kemény 2 centit karcsúsodott.Nem kell az ilyen hülyeségeket elhinni.Ha formálni akarod az alakodat,akkor nem kell zabálni és nagyon sokat kell tornázni,aerobik,pilates,jóga,bármi ami megizzaszt.Ez van sajnos.Unokatesókám másfél év alatt ugrált le magáról tíz kilót,de közben evett rendesen.Sajnos tenni kell érte,ha van erőd,ha nincs.
2010. júl. 18. 20:52
 2/13 A kérdező kommentje:
Bocs, de nem szoktam zabálni. Talán Te még gyereket sem szültél. Kinek van energiája erobikra menni, ha a babája éjjel 2 óránként ébred? Napi 4 óra alvás mellett, biztos jól esne.
2010. júl. 18. 20:56
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Írtam,hogy unokatesóm mennyi idő alatt csinálta meg,nem?Ő is fáradt volt baba mellett,elhiheted.

Vagy teszel érte,vagy hájas marad a hasad.A kezelés sajnos nem sokat ér.Nézz meg egy ilyen szalon honlapját.Le van írva világosan,hogy a kezelés akkor eredményes,ha mellette szigorú diétát tartasz.Na akkor ugye meg tudjuk állapítani,hogy melyik használ,a kezelés vagy a diéta?

2010. júl. 18. 21:00
 4/13 anonim ***** válasza:

Édesapám 110 kg-ról néhány hónap alatt ment le 95-re Norbi módszerrel.

Én imádok sütni, úgyhogy ezt nehezen tartom be, diétázni meg nem tudok, szóval augusztusban benevezek egy 9 napos rapid fogyókúra programra (FLP-s, ha összejön a pénzem rá), 5-6 kg-t ígérnek le, jo-jó nélkül. Utána még egy 30 napos lesz, aztán a szinten tartás. Nekem 8 kg a cél mínuszban.

Tornázni otthon egyszerűen nincs időm, pedig már a lányommal is lehetne, elmúlt egy éves, de valami mindig közbejön. Futni nem szeretek és nincs is hol, mert az aszfalt kinyírja az izületeket. Kondiba járáshoz bébicsősz kéne, az meg nincs.

Szóval marad a rapid program.

Mindemellett osztom azt a véleményt, hogy tartós eredményhez mozogni is kell, úgyhogy arra gondoltam, talán rosszul kezdtem a heti min.3 edzéssel. Indulásnak legyen időm heti 1-re, aztán majd lesz többre is. Lehet, hogy így előrébb jutok. De ahogy írta, ez kisgyerekkel kialvatlanul nem könnyű.

Mennyi idős a babád?

Milyen alakformálóra vagy fogyasztó kezelésre gondoltál?

2010. júl. 18. 21:28
 5/13 anonim ***** válasza:

Szia! Én 5 hónapja heti 3x járok edzőterembe, és látványos!! A fogyasztó kezelés leginkább a viztől szabadit meg, felgyorsitja az anyagcserét, de ez önmagban kevés. Akkor ér valamit, ha az izmokat megmozgatod ugyanakkor, hogy a zsir helyett képződjön az izom. Plusz ez a nagy has miatt is fontos.

Az erő relativ dolog, 2 hetet ha kibirsz rendszeres mozgással, utána már hiányozni fog. Egészségesebb is, és majd ha már a mozgás megy, utána menj a kezelésre, úgy biztos ér is valamit!

Ne add fel!!

2010. júl. 18. 21:54
 6/13 anonim ***** válasza:
Én tornáztam elég keményen.Hatásos.
2010. júl. 18. 22:18
 7/13 A kérdező kommentje:

5,5 hós a babám. Abszolút nem vagyok kövér, csak a hasamon a szülés után maradt egy zsírréteg, úgy szépen meg lehet fogni. Kilóra annyi vagyok, mint előtte.

Sosem sportoltam, mert nem bírok és nem is szeretek. Több próbálkozásom volt már, de sosem szerettem meg egyik fajta sportot sem. Már más is mondta ezt a 2 hetes fordulópontot, de nekem nem jött el, még 1 hónap után sem.

2010. júl. 18. 22:23
 8/13 A kérdező kommentje:

[link]

valami ilyenre gondoltam, de még keresek másfajtát is.

Nem tudom ezeknek a neveit, csak a tv-ben láttam már többfélét.

2010. júl. 18. 22:27
 9/13 A kérdező kommentje:
2010. júl. 18. 22:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is ebben a cipőben járok, csak rajtam van még 3 kiló plusz. Én sem sportoltam soha, csak kezdeményzések voltak, de nem szerettem meg. Most sem fogok. Sajnos én ilyen vagyok. Én inkább a diétát alkalmazom, ha kell, abban jobb vagyok. Viszont jelenleg még szoptatok, és ezért nem szeretnék diétázni. Jelenleg sem eszek túl sokat, így nem azért nem megy le, mert zabálok. Én is néztem azt, amit másodjára linkeltél be, de még csak most kezdtem a keresgélést.
2010. júl. 18. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!