Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mire jó a szundikendő? Van...

Mire jó a szundikendő? Van akinek a babáját érdekli?

Figyelt kérdés
Van több is, mert kaptuk. 4 hónapos a kislányom, sose érdekelte egyik se. Mire jók egyáltalán?
2019. nov. 19. 11:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem is úgy van, ahogy páran már leírták. Valakit érdekel, valakit nem. Az én kisfiam pl sokkal jobban szerette a műanyag dolgokat ebben a korban. Arra jól rá tudott fogni, szájhoz tudta vinni. Aludni mondjuk ő sosem aludt semmivel sem (9,5 hónapos). Igaz ami igaz én mindig mindent kivettem a kiságyból, mert nekem mindenki azt mondta hogy veszélyes. Lehet nem lett volna az, de fő a biztonság.

Egyébként az én babám csak 3 hónapog szopizott, úgyhogy azt sem mondanam hogy a cici miatt nem érdekli.

De lehet hogy majd később fogja. Nem lehet tudni :)

2019. nov. 19. 16:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam ágyában kezdetektől ott lógott, mikor már nem volt rá nézve veszélyes, vele aludt. Őt már 1 éves kora körül megnyugtatta. Most 4 éves, még mindig ragszkodik hozzá, oviban is vele alszik, itthon játék közben is vele van, beszélget is vele, sőt, van, hogy én is a szundiállattal beszélgetek arról, hogy mi történt az oviban. (Ha a fiam nem akarja elmondani, megkérdezem az alvókáját, és a fiam az állat nevében válaszol.)

Szerintem is gyerekfüggő egyébként, a legtöbb ismerős kisgyerek váltogatja, hogy mivel alszik.

2019. nov. 19. 21:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Arra jó, hogy megnyugtassa. Fiamnak is van szundimacija,nem érdekli. Inkább textil pelenkával alszik.
2019. nov. 20. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!