Miért bántanak egy anyukát amiatt, mert sokat utazgat a kisgyerekével?
1 evest en sem ertem minek viszi, nem fog ra emlekezni, meg csak fel se fogja, hogy o most utazik. Aztan fene tudja milyen betegsegeket/csipest szed ossze (Ausztraliabban pl).
Az meg mar csak raadas, hogy az x oras repuloutat ha vegiguvolti csori gyerek, biztos dijazni fogja a tobbi utas. En legalabbis rohadtul nem orultem mikor a 8 oras utat vegig visitotta egy par eves gyerek...
Le lehet pontozni, attol meg igy fogom gondolni.
Ezeket honnan veszitek, hogy pl nem csodálkozik rá a zsiráfra? Enyém sikongatott 8 hónaposan a Vadasparkban az állatok láttán. A Tropicariumban is odavolt a gyönyörtől.
Ettől még nem vinném Ausztráliába ha én amúgy nem készülnék oda, de úgy írtok nagy csecsemőkről mintha vmi zombi lenne.
3 nap állandóság után engem kicsinál a gyerek, pedig én alapból introvertált lennék, nem szoktattam nagyvági életre, de látom, hogy menni kell vele mindenhová.
Nem irigység, a legtöbben megengedhetjüj az utazást, de a gyerek, a saját és mások érdekében sem tesszük.
Csecsemővel utazni felesleges, kényelmetlen mindenkinek, konfliktust és rendszertelenséget szül. Hány oltást kapott a kicsi, hogy ne legyen baja másik földrészen? Hogy szokott hozzá a repülőn tapasztalható nyomáskülönbséghez(gyerekek ezért üvöltenek)? Hogy ment neki az éjjel-nappal változás az időzónák miatt? Ausztrál 45 fokos hőség, az kell ám egy csecsemőnek...
Nem szúrnék ki semmi pénzért a gyerekemmel, se magammal, se másokkal.
"5-ös, van gyerekem, láttam más gyereket is, egy 8 hónapos nem látja az állatokat, vagy nem érdekli, az enyém a hordozó szíját rágta ennyi idősen és nem nézett meg semmit."
Igaz, nem az 5-ös vagyok, de van négy gyerekem, és öket igenis érdekelték az állatok, már fél évesen is szerették nézegetni. Ha a te gyerekedet ennyire nem érdekli a külvilág, akkor vele van valami komolyabb baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!