Járt már valaki a kisgyerekével vagy maga miatt homeopatiás orvosnál? Kérem írja le használt e? Nálunk az alvás a fő gond ezért gondoltam rá, hátha segít.
Igen, jártam.
Igen, használt.
Hasfájásra először nem orvos, hanem itt nálunk külföldön kapható cseppek használtak először, minden csodát kipróbáltunk előtte.
Utána fogzásra is cseppeket, ismét evett rendesen.
Most olyan gyerekorvosunk van, aki homeopata orvos is. Nem csak homeós szerekkel kezeltetem, ha gond van, de meghallgatom a lehetőségeket. Most az ekcémájára írt fel valamit, de nem akartam használni, mert a nem homeós (nem szteroidos) kenőcs megfelelt.
nekem egy jó tapasztalatom van a homeós cucokkal kapcsolatban, a Coryzália, ez többkomponensű, náthára való
kisfiam egyszer benáthásodott nagyon, szinte folyt ki az orrából a váladék, beijedtem, hogy most 2 hetes tortúra elé nézünk, aztán adtam neki 2 szemet délelőtt, és délutánra már csillapodott, másnapra pedig teljesen elmúlt
ha nem velem történik el sem hiszem, azóta ezt ajánlom mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!