Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek felelőtlen gondola...

Szerintetek felelőtlen gondolat a gyermekvállalás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 éves harmadéves egyetemista vagyok, májusban fogok végezni. Van egy párom 5 éve, ő 23 éves és szintén egyetemista. Folyamatban van a közös otthon vásárlása, van félretett pénzünk is mindkettőnknek. Amióta együtt vagyunk kb folyamatosan együtt élünk. Még nem volt eljegyzés meg hasonlók, de tervben van az esküvő is. A kérdésem arra vonatkozna, hogy ilyen feltételek mellett szerintetek felelőtlenség még gyereket vállalni?

Köszi előre is!

2019. nov. 9. 13:46
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
94%
Mindig megdöbbenek, hogy egyetemisták milyen jól keresnek, miközben a többség a társbérletét sem tudja kiköhögni, vannak akik házra és gyerekre is félreraktak :-)
2019. nov. 9. 14:25
 22/57 anonim ***** válasza:
91%

Mi a francnak tetted fel a kérdést ha egyszer magasról sz**rsz a válaszokra!?

Tök normális hangnemben elmondták neked a véleményüket, te meg bunkón osztod az észt és ragaszkodsz az igazadhoz. Ezért nem kell neked még gyerek, kb egy makacs óvodás szintjén vagy, nem egy megfontolt anya szintjén...

Akkor ne kérdezzél ha utána kiakadsz a válaszokon. Éretlen.

2019. nov. 9. 14:27
 23/57 A kérdező kommentje:

Ki mondta hogy büdös a munka??? Az ilyen válaszolók kíméljenek már meg!

Semmi közöm ahhoz a kérdéshez amit küldtél. Szerintem semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz, nem is vagyok terhes és soha nem is voltam az.

Köszönöm a válaszokat.

2019. nov. 9. 14:27
 24/57 anonim ***** válasza:
63%

Valószínűleg passzív jövedelmük van pl. lakások kiadásából, amit örököltek.

Én ismertem olyan állatorvosi egyetemre járó csajt, akinek szintén volt havi bevétele lakáskiadásból és jól elvolt belőle, mint a befőtt.

2019. nov. 9. 14:28
 25/57 A kérdező kommentje:

na jólvan. Az hogy nem értek egyet az érvekkel az nem makacskodás :D

Képzeld azért van pénzem mert dolgoztam :D nem tudom ezen mi olyan döbbenetes. Igen házra is van pénz mert évekkel ezelött nyitottam lakástakarékot a párommal együtt. Az, hogy már fiatalabb koromban sem féltem a jövőbe tekinteni és előre gondolkozni szerintem nem olyan nagy negatívum.

2019. nov. 9. 14:30
 26/57 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem előbb az idegrendszeredet tedd rendbe, mert amilyen agresszívan reagálsz a neked nem tetsző válaszokra, nem hinném, hogy alkalmas vagy egy gyerekhez. Agyilag még te is az vagy.
2019. nov. 9. 14:31
 27/57 anonim ***** válasza:
71%
Én is kíváncsi vagyok, miből van jövedelmetek, és mennyire biztos az. Nem gondolná az ember, de rohadt sokba kerül egy gyerek felnevelése. Annyi apróság van, ami egyenként nem nagy tétel, de összeadva nagy kiadás, és igaz, hogy gyerek után sokkal nehezebb elhelyezkedni, főleg ha pályakezdő valaki.
2019. nov. 9. 14:31
 28/57 A kérdező kommentje:
És nem, a jövedelmem nem passzív. Kiemelkedő tanulmányi eredmény miatt kapok kimagasló ösztönd0jat.
2019. nov. 9. 14:32
 29/57 anonim ***** válasza:
87%

Nem az hogy nem értesz egyet, te kötekedsz! Mire fel van ekkora egód?

Ha eldöntötted hogy neked van lóvéd és hiperszuper előrelátó vagy akkor mi a kérdés?

A stílusod ami a leggázabb itt. Majd visszaveszel magadból úgy is.

2019. nov. 9. 14:33
 30/57 anonim ***** válasza:
100%

Na, de ha ösztöndíjat kapsz és májusban végzel, akkor az utána már nem jár, nem?!

Egy gyerekhez meg állandó fix bevétel kell-ene....

2019. nov. 9. 14:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!