Ti miket tesztek/tennétek a 15 hónapos gyermek bakancsába Mikuláskor?
Sosem fogom megérteni, hogy mikuláskor mi baja lesz egy gyereknek, ha kap egy rohadt csokifigurát. Mi sem haltunk bele, kicsit fel van ez fújva szerintem. Nem kell megtömni azt a gyereket, de miért ne örülhetne egyszer egy évben három falat csokinak!? Mondom ezt úgy, hogy 90%-ban tisztán étkezek, alternatív liszteket, tejtermékeket stb használok.
Kérdező! Biztos vagyok abban, hogy tudod miket szeret a gyereked. Ha szereti a dörmit vagy a tejszeletet vagy a banánt, vegyél azt. Csomagold össze ezt a csomó “kis” dolgot és tedd bele a kis csizmájába a a kis gyereknek.
En bizony egy nagy csomag mikulas csomagot keszitek. Amit megtomok neki valo csokikkal, dormivel, kinder teljeszelettel. Csoki figuraval, csoki szelettel. Ugy sem egyszerre eszi meg. A mikulas mindig rengeteg edesseget hozott. Olyan jo visszaemlekezni milyen kis kincseket kaptam, es hogy osztottam be hogy meg februarban is volt bontatlan csomagom :)
Szeretnem ha majd o is megtapasztalna idovel ezt az erzest.
Mivel soha nem eszik csokit, (nem elv)
így almát, banánk, zabkekszet, vagy a kukoricapukit teszek a cipellő mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!