Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti miket tesztek/tennétek a...

Ti miket tesztek/tennétek a 15 hónapos gyermek bakancsába Mikuláskor?

Figyelt kérdés
A saját kis 19es méretű csizmájába tennék pár kis dolgot, csokit pl dörmi vagy tejszelet. Azonkívül? Ti hogy csináltátok,csináljátok?
2019. nov. 8. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
Banánt, mandarint és kis plüsst kap mindenki, a 2 éven felüliek mogyorót is. 😊 Nem csokizunk.
2019. nov. 8. 15:49
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Sosem fogom megérteni, hogy mikuláskor mi baja lesz egy gyereknek, ha kap egy rohadt csokifigurát. Mi sem haltunk bele, kicsit fel van ez fújva szerintem. Nem kell megtömni azt a gyereket, de miért ne örülhetne egyszer egy évben három falat csokinak!? Mondom ezt úgy, hogy 90%-ban tisztán étkezek, alternatív liszteket, tejtermékeket stb használok.

Kérdező! Biztos vagyok abban, hogy tudod miket szeret a gyereked. Ha szereti a dörmit vagy a tejszeletet vagy a banánt, vegyél azt. Csomagold össze ezt a csomó “kis” dolgot és tedd bele a kis csizmájába a a kis gyereknek.

2019. nov. 8. 20:47
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Gyümölcspép? Lányom imádta!
2019. nov. 8. 21:05
 4/5 anonim ***** válasza:
90%

En bizony egy nagy csomag mikulas csomagot keszitek. Amit megtomok neki valo csokikkal, dormivel, kinder teljeszelettel. Csoki figuraval, csoki szelettel. Ugy sem egyszerre eszi meg. A mikulas mindig rengeteg edesseget hozott. Olyan jo visszaemlekezni milyen kis kincseket kaptam, es hogy osztottam be hogy meg februarban is volt bontatlan csomagom :)

Szeretnem ha majd o is megtapasztalna idovel ezt az erzest.

2019. nov. 8. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Mivel soha nem eszik csokit, (nem elv)

így almát, banánk, zabkekszet, vagy a kukoricapukit teszek a cipellő mellé

2019. nov. 9. 04:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!