Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy hetem van (elvileg)...

Egy hetem van (elvileg) szülésig. Léna Bella név vélemények?

Figyelt kérdés
Mindkettőt Szeretném. Nagyon egybefolyósan hangzik tényleg? Egyik rokonom szerint bántás tárgyának tenném ki ezzel a névvel a gyereket ha oviba|suliba megy.
2019. nov. 2. 09:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%

Csúfolódni szinte bármivel lehet.

A lányom 9 éves, és szeptemberben azzal jött haza, hogy egy kisfiú Regina-vaginának csúfolja.

Nálam pl a Bellát az ütötte ki, hogy volt ilyen nevű tehenünk, aki ráadásul egy igazi roh....adék volt (eltörte három lábujjam)

2019. nov. 2. 10:01
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Minden nevet lehet csúfolni, nem érdemes ez alapján választani.

Valóban sok benne az L, de a gyerekkel való kibaxástól messze van.

2019. nov. 2. 10:03
 13/24 anonim ***** válasza:
90%
Mindkettő szép név, de tényleg egybefolyik. Úgy hangzik mint az Anabella vagy az Izabella. Akkor már inkább Bella Léna, de úgy sem az igazi. Mármint nekem.
2019. nov. 2. 10:41
 14/24 anonim ***** válasza:
66%

Én csak akkor adnék orosz nevet (Léna),ha lenne orosz rokon a képben,amúgy nem.

A Bella meg nem tetszik.

2019. nov. 2. 11:03
 15/24 anonim ***** válasza:
83%
Együtt nem hangzik túl jól. Önmagában egész jó mindkettő, bár ha választanom kell inkább a Bella.
2019. nov. 2. 11:59
 16/24 anonim ***** válasza:
12%
De ugye mindketten nagyon vonzóak vagytok a pároddal? Csúnyus kislánynak a Bella név igazi megalázás lenne, és nem minden gyerek szép.
2019. nov. 2. 12:23
 17/24 anonim ***** válasza:
28%
Léna örök kedvenc, ha nem fiaim lennének ez lett volna a befutó. A Bella nem tetszik, együtt végképp nem.
2019. nov. 2. 12:48
 18/24 anonim ***** válasza:
68%

Nekem is Béna Bella jutott először eszembe ahogy olvastam ezt a két nevet.

Fölöslegesnek érzem a 2. nevet, hacsak nem valami elhunyt nagymama emlékére adják tiszteletből. Különben úgyis lekopik, ügyintézésnél meg macera, hogy amúgy két keresztnév van. Valamelyik a kettő közül biztosan kicsit jobban illik a vezetéknévhez, így azt választanám.

2019. nov. 2. 13:45
 19/24 anonim ***** válasza:
24%

Minden nevet lehet csufolni, ez miatt nem dobnam el.

Próbáld ki vezeteknevvel NEKED es az APUKÁNAK tetszik, akkor el van döntve a gyerek neve 😁

2019. nov. 2. 15:25
 20/24 anonim ***** válasza:
70%

Számomra felfoghatatlan, amikor valaki az ovis társakra tekintettel ad nevet a gyerekének. Azt ugye tudod, hogy nem csak a nevével lehet csúfolni a gyereket? Mi az, hogy biztos Béna Bellának fogják csúfolni? Nem, rohadtul nem biztos sőt, pont ez valószínűleg eszébe sem jut majd senkinek.

Lehet, hogy a külsejével csúfolják majd, vagy a vezetéknevével. Akkor majd még baba korában átplasztizátatod a gyereket hogy jajj nehogy az ovis társak csúfolják?

Azt a nevet add neki ami tetszik, ne amibe szerinted a taknyos kölykök nem tudnak belekötni, mert olyan név nincs. Mellesleg csak az egyik nevét fogja használni, a legtöbb társa nem is fogja megjegyezni a második nevét.

2019. nov. 2. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!