Egy hetem van (elvileg) szülésig. Léna Bella név vélemények?
Csúfolódni szinte bármivel lehet.
A lányom 9 éves, és szeptemberben azzal jött haza, hogy egy kisfiú Regina-vaginának csúfolja.
Nálam pl a Bellát az ütötte ki, hogy volt ilyen nevű tehenünk, aki ráadásul egy igazi roh....adék volt (eltörte három lábujjam)
Minden nevet lehet csúfolni, nem érdemes ez alapján választani.
Valóban sok benne az L, de a gyerekkel való kibaxástól messze van.
Én csak akkor adnék orosz nevet (Léna),ha lenne orosz rokon a képben,amúgy nem.
A Bella meg nem tetszik.
Nekem is Béna Bella jutott először eszembe ahogy olvastam ezt a két nevet.
Fölöslegesnek érzem a 2. nevet, hacsak nem valami elhunyt nagymama emlékére adják tiszteletből. Különben úgyis lekopik, ügyintézésnél meg macera, hogy amúgy két keresztnév van. Valamelyik a kettő közül biztosan kicsit jobban illik a vezetéknévhez, így azt választanám.
Minden nevet lehet csufolni, ez miatt nem dobnam el.
Próbáld ki vezeteknevvel NEKED es az APUKÁNAK tetszik, akkor el van döntve a gyerek neve 😁
Számomra felfoghatatlan, amikor valaki az ovis társakra tekintettel ad nevet a gyerekének. Azt ugye tudod, hogy nem csak a nevével lehet csúfolni a gyereket? Mi az, hogy biztos Béna Bellának fogják csúfolni? Nem, rohadtul nem biztos sőt, pont ez valószínűleg eszébe sem jut majd senkinek.
Lehet, hogy a külsejével csúfolják majd, vagy a vezetéknevével. Akkor majd még baba korában átplasztizátatod a gyereket hogy jajj nehogy az ovis társak csúfolják?
Azt a nevet add neki ami tetszik, ne amibe szerinted a taknyos kölykök nem tudnak belekötni, mert olyan név nincs. Mellesleg csak az egyik nevét fogja használni, a legtöbb társa nem is fogja megjegyezni a második nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!