Csak én vagyok ilyen furcsa anya?
Figyelt kérdés
13 hónapos kislányom van és eddig most lesz a második alkalom, hogy kimozdulok a barátnőmmel. A férjemmel is 2x mozdultunk ki ez idő alatt. Tehát nem sűrűn és fiatal anyuka is vagyok. Minden alkalommal alig várom, hogy kimozduljak egy kicsit a hétköznapokból, amikor pedig kimozdulok bűntudatom van. Olyan érzésem van mintha ettől nem szeretném pedig de.2019. nov. 1. 20:47
1/5 anonim válasza:
Nyugi ez nem furcsa. Minden anyuka vágyik néha egy kis pihire. Én pl már a 6 hetes kontrollra a babám nélkül mentem és kifejezetten jól esett kicsit magányosan kocsikázni.
2/5 anonim válasza:
Biztos lehetsz benne, hogy nem csak te vagy így. Igazából ha neked ez így a jó, akkor ne agyalj ilyenen. Ha mennél többet akkor meg menj.
3/5 anonim válasza:
A gyerekem előtt minden hétvégém arról szólt, hogy menni menni. Rengeteget jártam buliba, moziba, színházba, mikor milyen kedvem volt. Most 2éves a fiam. 1esküvőn voltam nélküle pár órát és egyszer ittam meg egy kvet amikor nem volt ott. Valami megváltozott egyszerűen nem igénylem. De nem hiszem, hogy ettől én fanatikus ősanya lennék. Azokat se nézem le akik igénylik az én időt és mennek. Ők meg így töltődnek fel. Nem hiszem, hogy bűntudatot kellene érezned ez miatt.
4/5 anonim válasza:
Nem értem, mire irányul a "fura" szó a kérdésedben. Szerinted mitől vagy fura?
5/5 A kérdező kommentje:
Azért érzem, hogy fura vagyok mert vannak napok amikor teljesen kiidegel és olyankor olyan gondolataim is vannak hogy elmegyek és vissza sem jövök. Amikor pedig kicsit kikapcsolódom akkor pedig bűntudatom van
2019. nov. 1. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!