Mi a véleményetek arról, ha valaki azért nem mer gyereket vállalni mert túl sokáig tart a terhesség?
Most ne abból induljunk ki, hogy van akinek álomterhessége van, kérlek hanyagoljuk az ilyen történeteket. Rengeteg nőnek vannak nagyon kellemetlen panaszai, amiket 9 hónapig elviselni iszonyat nehéz. A terhesség eleji (már ha nem kísér el végig) hányás, esetleg veszélyeztetettség miatti fekvés hónapokig, a terhesség végén a derék fájdalmak, vizesedés, túlhordás stb.
Hogy lehet ezeket túlélni?
Mi van ha valaki szeretne gyereket, de úgy érzi ezeket nem tudná elviselni? Igen tudom, a szülés és az azt követő időszak ennél is nehezebb, de most a terhességről beszéljünk.
Nekem is borzalmas volt az első terhességem. A 30.hét környékétől éreztem csak jól magam addig mindennap egy szenvedés volt.
Nem akartam második gyereket, épp ezért, de a kislányunk miatt mégis úgy döntöttünk, hogy kap egy testvért. Ezzel a terhességemmel semmi bajom sincs, néha hányok csak, de teljesen jól vagyok.
Minden terhesség más, még egy szervezeten belül is.
"Hogy le lettek pontozva akiknek a terhesség természetes. 😂😂😂Ez kinek és miert fáj?"
A hasmenés is természetes, sőt hasznos folyamat, mert ezzel tudnak pl. vírusok, baktériumok távozni a szervezetből. Mégis leírom, hogy rossz és lehetőleg ne legyen benne részem.
"Aki egy kalap ala veszi a terhesseget es a fsast, az inkabb ne szaporodjon."
Aki nem bír értelmezni magyar mondatokat kontextusban, annak sem kéne/illetve nem kellett volna. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!