Mi a véleményetek arról, ha valaki azért nem mer gyereket vállalni mert túl sokáig tart a terhesség?
Figyelt kérdés
Most ne abból induljunk ki, hogy van akinek álomterhessége van, kérlek hanyagoljuk az ilyen történeteket. Rengeteg nőnek vannak nagyon kellemetlen panaszai, amiket 9 hónapig elviselni iszonyat nehéz. A terhesség eleji (már ha nem kísér el végig) hányás, esetleg veszélyeztetettség miatti fekvés hónapokig, a terhesség végén a derék fájdalmak, vizesedés, túlhordás stb.
Hogy lehet ezeket túlélni?
Mi van ha valaki szeretne gyereket, de úgy érzi ezeket nem tudná elviselni? Igen tudom, a szülés és az azt követő időszak ennél is nehezebb, de most a terhességről beszéljünk.
2019. okt. 30. 13:41
11/25 anonim válasza:
Teljesen termeszetes dolog a terhesseg. Sose jutott eszembe hogy ez mennyire hosszú, mennyire rosszul vagyok. Ki lehet bírni.
12/25 anonim válasza:
Hát az én terhességem is szívás volt. De a gyerek még sokkal nagyobb szívás, és nincs vége 9 hónap után...
13/25 anonim válasza:
A legnagyobb boldogságtól fosztja meg magát. Sosem voltam olyan boldog, mint a várandósságaim és a kisbabás korszak alatt. 😊
14/25 anonim válasza:
Azt mondom hogy aki a terhesség 9 hónapját nem bírja ki, az ne is vállaljon gyereket. Merthogy nem áll meg 9 hónapnál a nehéz rész. Utána ott a baba akivel éjszakázni kell, hasfájós, frontos, fogzik......... stb.
15/25 anonim válasza:
Egy kis hanyast nem bir ki a terheseg alatt as jobb ha szazszor atgondolja hogy alkalmas e anyanak
16/25 anonim válasza:
A második terhességben vagyok most. Ez sokkal nehezebb. De a férjem tehermentesit amennyire csak tud. Szóval így elviselheto az összes fájdalom stb..
17/25 anonim válasza:
Azért az ritka hogy minden összejön és végig szenved valaki. Lehet hogy az elején hàny, vagy a vègèn nehéz, de nem tart minden tünet 9 hónapig.
18/25 anonim válasza:
19/25 anonim válasza:
Őszinte leszek, nekem a terhesség sokkal-sokkal szarabb élmény volt, mint azóta bármi más a gyereknevelés terén. Nem is gondolok vissza szívesen arra a kilenc hónapja, egyedül a magzatmozgás volt, ami jó volt benne. Nagyon problémás várandósság volt, az utolsó pillanatig aggódtam, de szülés után akkora teher esett le rólam, hogy vége, hogy elmondani nem tudom. Viszont én úgy vagyok vele, hogy ha úgy adódna még egyszer bevállalnám, mert ami a várandósságot követi azt én úgy éltem meg, hogy maga a csoda, ezért meg megéri.
20/25 anonim válasza:
Hogy le lettek pontozva akiknek a terhesség természetes. 😂😂😂Ez kinek és miert fáj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!